FietsActief abonnementen

Met een FietsActief proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het magazine met de leukste fietsroutes in NL en ideeën voor fietsvakanties in Europa. Als abonnee van dit tijdschrift ontvang je regelmatig fijne streekgidsen en krijg je exclusieve korting o.a. bij leuke afstapadresjes. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een FietsActief cadeauabonnement onderaan.


€17,99 20,25
3 nummers Stopt automatisch
12% korting

€21,50 27,00
4 nummers
21% korting

€42,50 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
30% korting

€77,00 120,06
18 nummers incl. 4 dubbelnummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,00 20,25
3 nummers
12% korting

€47,50 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
22% korting

Laatste reviews

  • Harry van Heugten

We hebben met veel plezier en interesse in Fiets Actief gelezen, hebben een paar routes ervan gefietst en een hotelletje geboekt. Prima geregeld en een e-bike gehuurd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

Met de mooiste fiets en wandelgebieden, actuele informatie, de beste vakantietips, heel veel adviezen om het comfortabel en gezond te houden. In elk nummer van Fietsactief vindt je een of meerdere unieke, uitneembare routekaarten.

Met een abonnement op FietsActief ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. FietsActief heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie 24/7 in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien.

FietsActief proefabonnementen

Met een proefabonnement op FietsActief maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 12% korting op de winkelprijs. Een FietsActief proefabonnement is er al voor €17,99.

Het is ook mogelijk om FietsActief cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een FietsActief cadeauabonnement vanaf €18,00.

FietsActief verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een FietsActief abonnement. En profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs.