FietsActief abonnementen

Met een FietsActief proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het magazine met de leukste fietsroutes in NL en ideeën voor fietsvakanties in Europa. Als abonnee van dit tijdschrift ontvang je regelmatig fijne streekgidsen en krijg je exclusieve korting o.a. bij leuke afstapadresjes. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een FietsActief cadeauabonnement onderaan.


€17,99 20,25
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
12% korting

€21,50 27,00
6 maanden (4 nrs.)
21% korting

€42,50 60,75
1 jaar (9 nrs.) incl. 2 dubbelnummers
30% korting

€77,00 120,06
2 jaar (18 nrs.) incl. 4 dubbelnummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,00 20,25
4 maanden (3 nrs.)
12% korting

€47,50 60,75
1 jaar (9 nrs.) incl. 2 dubbelnummers
22% korting

Laatste reviews

  • Harry van Heugten

We hebben met veel plezier en interesse in Fiets Actief gelezen, hebben een paar routes ervan gefietst en een hotelletje geboekt. Prima geregeld en een e-bike gehuurd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

Met de mooiste fiets en wandelgebieden, actuele informatie, de beste vakantietips, heel veel adviezen om het comfortabel en gezond te houden. In elk nummer van Fietsactief vindt je een of meerdere unieke, uitneembare routekaarten.

FietsActief verschijnt 7x keer per jaar.

Proefabonnement FietsActief

Een FietsActief proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne wielertijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

FietsActief cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus weet je iemand die veel en graag fietst? Geef dan een abonnement FietsActief cadeau. Dit staat garant voor maandenlang leesplezier. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen FietsActief proefabonnement

  • Nooit meer een nummer missen
  • Unieke fietsroutes in NL en de rest van Europa
  • Gratis streekgidsjes met lokale tips en kortingsacties
  • Toegang tot het online route-archief incl. gps-bestanden
  • Bezorging stopt automatisch*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Fiets Actief Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van FietsActief. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over FietsActief klantenservice