FietsActief abonnementen

Met een FietsActief proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Het magazine met de leukste fietsroutes in NL en ideeën voor fietsvakanties in Europa. Als abonnee van dit tijdschrift ontvang je regelmatig fijne streekgidsen en krijg je exclusieve korting o.a. bij leuke afstapadresjes. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een FietsActief cadeauabonnement onderaan.


€45,00 64,95
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€55,00 64,95
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
15% korting

Laatste reviews

  • Harry van Heugten

We hebben met veel plezier en interesse in Fiets Actief gelezen, hebben een paar routes ervan gefietst en een hotelletje geboekt. Prima geregeld en een e-bike gehuurd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

Met de mooiste fiets en wandelgebieden, actuele informatie, de beste vakantietips, heel veel adviezen om het comfortabel en gezond te houden. In elk nummer van Fietsactief vindt je een of meerdere unieke, uitneembare routekaarten.

Als abonnee van FietsActief lees je alle nummers op papier én online. FietsActief heeft een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd toegang tot alle nummers in de app. In de app bewaarde nummers blijven daarna offline in te zien.

Je kunt een abonnement op FietsActief ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een FietsActief cadeauabonnement vanaf €55,00.

FietsActief verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op FietsActief. En profiteer van tot 33% korting op de winkelprijs.