FietsActief abonnementen

Met een FietsActief proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Het magazine met de leukste fietsroutes in NL en ideeën voor fietsvakanties in Europa. Als abonnee van dit tijdschrift ontvang je regelmatig fijne streekgidsen en krijg je exclusieve korting o.a. bij leuke afstapadresjes. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een FietsActief cadeauabonnement onderaan.


€21,50 26,68
4 nummers
19% korting

€45,00 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 26,68
4 nummers
7% korting

€55,00 60,75
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
9% korting

Laatste reviews

  • Harry van Heugten

We hebben met veel plezier en interesse in Fiets Actief gelezen, hebben een paar routes ervan gefietst en een hotelletje geboekt. Prima geregeld en een e-bike gehuurd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

Met de mooiste fiets en wandelgebieden, actuele informatie, de beste vakantietips, heel veel adviezen om het comfortabel en gezond te houden. In elk nummer van Fietsactief vindt je een of meerdere unieke, uitneembare routekaarten.

Abonnees van FietsActief ontvangen alle edities op papier en digitaal. FietsActief heeft een eigen app waarin je de digitale edities leest. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

FietsActief proefabonnementen

Wil je FietsActief zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je momenteel van 27% korting. Er is al een FietsActief proefabonnement voor €9,95.

Het is ook mogelijk om een FietsActief abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. En er is al een FietsActief cadeauabonnement vanaf €25,00.

FietsActief verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een FietsActief abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 27% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.