Vrij Nederland abonnementen

VN geeft te denken.


€25,00 27,75
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€80,00 92,50
10 nummers Stopt automatisch
14% korting

€4,99 9,25per maand
digitaal
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vrij Nederland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,75
3 nummers
10% korting

€80,00 92,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • PAB

Informatie en Puzzels zijn uitstekend!

  • VN proefabonnee

Ik heb Vrij Nederland vaker opgezegd maar ik mis het toch iedere keer weer. Nu neem ik meestal een proefabonnement op VN.

  • Jeroen

VN heeft een historie van onderbouwde kritiek. Ook als het niet zonder risico is of in strijd is met politiek populaire denkbeelden. In rustige tijden is er terecht meer aandacht voor literatuur en cultuur, maar juist voor meer woelige tijden is het Vrij Nederland van grote waarde als kritische uitgave die ook maar niet uitsluitend succes en falen uitdrukt in euros.

  • Peter

Iedere week weer goed gevuld. Top.

  • VN

Ik mag mijn mening graag vormen m. b. v. De Volkskrant en VN.

  • Rob

Kende Vrij Nederland al van vroeger en vooral de puzzel is heel leuk.

  • P Verhoeven

Ik heb een abonnement genomen op Vrij Nederland als tegenwicht voor Elsevier.

  • Mevr. Aniram

Ik heb een proefabonnement op Vrij Nederland genomen omdat het tenminste nog enige inhoud heeft en overeenkomt met mijn politieke voorkeur.

Over Vrij Nederland

Voor iedereen die geïnteresseerd is in diepgaande journalistiek en kritische analyses, is Vrij Nederland het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met boeiende reportages, interviews en essays die je laten nadenken over de belangrijkste maatschappelijke kwesties van vandaag. Of je nu meer wilt weten over politiek, cultuur of sociale rechtvaardigheid, Vrij Nederland biedt je de inzichten die je zoekt.

Met Vrij Nederland blijf je altijd goed geïnformeerd en krijg je een frisse blik op de actualiteit. Een onmisbaar blad voor iedereen die geïnteresseerd is in hoogwaardige journalistiek en nieuwe perspectieven op de wereld​.

Vrij Nederland proefabonnementen

Wil je Vrij Nederland proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 14% korting. Een Vrij Nederland proefabonnement is er al voor €25,00.

Het is ook mogelijk om Vrij Nederland cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. En er is al een Vrij Nederland cadeauabonnement vanaf €25,00. Klik hier om Vrij Nederland cadeau te geven.

Vrij Nederland verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Vrij Nederland. En profiteer van tot 46% korting op de losse verkoopprijs.