Vrij Nederland abonnementen

Met een Vrij Nederland proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 46% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Vrij Nederland cadeauabonnement onderaan.

VN geeft te denken.


€25,00 27,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
10% korting

€80,00 92,50
10 maanden (10 nrs.) Stopt automatisch
14% korting

€4,99 9,25per maand
Digitaal Maandelijks opzegbaar
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vrij Nederland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,75
3 maanden (3 nrs.)
10% korting

€80,00 92,50
10 maanden (10 nrs.)
14% korting

Laatste reviews

 • PAB

Informatie en Puzzels zijn uitstekend!

 • VN proefabonnee

Ik heb Vrij Nederland vaker opgezegd maar ik mis het toch iedere keer weer. Nu neem ik meestal een proefabonnement op VN.

 • Jeroen

VN heeft een historie van onderbouwde kritiek. Ook als het niet zonder risico is of in strijd is met politiek populaire denkbeelden. In rustige tijden is er terecht meer aandacht voor literatuur en cultuur, maar juist voor meer woelige tijden is het Vrij Nederland van grote waarde als kritische uitgave die ook maar niet uitsluitend succes en falen uitdrukt in euros.

 • Peter

Iedere week weer goed gevuld. Top.

 • VN

Ik mag mijn mening graag vormen m. b. v. De Volkskrant en VN.

 • Rob

Kende Vrij Nederland al van vroeger en vooral de puzzel is heel leuk.

 • P Verhoeven

Ik heb een abonnement genomen op Vrij Nederland als tegenwicht voor Elsevier.

 • Mevr. Aniram

Ik heb een proefabonnement op Vrij Nederland genomen omdat het tenminste nog enige inhoud heeft en overeenkomt met mijn politieke voorkeur.

Over Vrij Nederland

Vrij Nederland is het toonaangevende opiniemagazine voor iedereen die zich interesseert voor de wereld om hem of haar heen of het nu gaat over het laatste nieuws, bredere politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, of de nieuwste kunst en literatuur. Abonneer je op Vrij Nederland en wordt wekelijks bijgepraat door het lekkerst leesbare magazine met inhoud.

Vrij Nederland is ontstaan als verzetskrant tijdens de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog. De eerste uitgave verscheen op 31 augustus 1940. Na de oorlog ging Vrij Nederland verder als weekblad. En in de jaren 90 veranderde Vrij Nederland van een krant naar een tijdschrift. (Als je overigens wil weten hoe en waar de eerste gedrukte Vrij Nederland werd gemaakt, kun je dat lezen op Nostalgisch Koudum. Wij waren in ieder geval onder de indruk.)

Voordelen van een Vrij Nederland proefabonnement

 • Vrij Nederland 3 maanden vrijblijvend proberen
 • Iedere maand Vrij Nederland als eerste in de bus
 • Onbeperkte toegang tot artikelen op de website van Vrij Nederland
 • Elk kwartaal een gratis special van Vrij Nederland
 • Mooie korting op Vrij Nederland t.o.v. de winkelprijs

Vrij Nederland Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Vrij Nederland. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Vrij Nederland klantenservice