Vrij Nederland abonnementen

Met een Vrij Nederland proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 46% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Vrij Nederland cadeauabonnement onderaan.

VN geeft te denken.


€25,00 27,75
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€80,00 92,50
10 nummers Stopt automatisch
14% korting

€4,99 9,25per maand
Digitaal Maandelijks opzegbaar
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Vrij Nederland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,75
3 nummers
10% korting

€80,00 92,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • PAB

Informatie en Puzzels zijn uitstekend!

  • VN proefabonnee

Ik heb Vrij Nederland vaker opgezegd maar ik mis het toch iedere keer weer. Nu neem ik meestal een proefabonnement op VN.

  • Jeroen

VN heeft een historie van onderbouwde kritiek. Ook als het niet zonder risico is of in strijd is met politiek populaire denkbeelden. In rustige tijden is er terecht meer aandacht voor literatuur en cultuur, maar juist voor meer woelige tijden is het Vrij Nederland van grote waarde als kritische uitgave die ook maar niet uitsluitend succes en falen uitdrukt in euros.

  • Peter

Iedere week weer goed gevuld. Top.

  • VN

Ik mag mijn mening graag vormen m. b. v. De Volkskrant en VN.

  • Rob

Kende Vrij Nederland al van vroeger en vooral de puzzel is heel leuk.

  • P Verhoeven

Ik heb een abonnement genomen op Vrij Nederland als tegenwicht voor Elsevier.

  • Mevr. Aniram

Ik heb een proefabonnement op Vrij Nederland genomen omdat het tenminste nog enige inhoud heeft en overeenkomt met mijn politieke voorkeur.

Over Vrij Nederland

Vrij Nederland is het toonaangevende opiniemagazine voor iedereen die zich interesseert voor de wereld om hem of haar heen of het nu gaat over het laatste nieuws, bredere politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, of de nieuwste kunst en literatuur. Abonneer je op Vrij Nederland en wordt wekelijks bijgepraat door het lekkerst leesbare magazine met inhoud.

Vrij Nederland is ontstaan als verzetskrant tijdens de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog. De eerste uitgave verscheen op 31 augustus 1940. Na de oorlog ging Vrij Nederland verder als weekblad. En in de jaren 90 veranderde Vrij Nederland van een krant naar een tijdschrift. (Als je overigens wil weten hoe en waar de eerste gedrukte Vrij Nederland werd gemaakt, kun je dat lezen op Nostalgisch Koudum. Wij waren in ieder geval onder de indruk.)

Vrij Nederland proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je momenteel van 14% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Vrij Nederland proefabonnement voor €25,00.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Vrij Nederland? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Vrij Nederland cadeauabonnement vanaf €25,00.

Vrij Nederland verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Vrij Nederland. En profiteer van tot 46% korting op de losse verkoopprijs.