Alles over Geschiedenis abonnementen

Met een Alles over Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Ben jij nieuwsgierig. En wil je meer weten over de historie der dingen? Dan is Alles over Geschiedenis is hét tijdschrift voor jou. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Alles over Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€15,00 19,74
4 maanden (3 nrs.)
23% korting

€40,00 64,90
1 jaar (10 nrs.)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Alles over Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 19,47
4 maanden (3 nrs.)
23% korting

€40,00 64,00
1 jaar (10 nrs.)
38% korting

Laatste reviews

  • JW

Alles over geschiedenis is een mooi tijdschrift voor jong en oud. En omdat het per definitie niet actueel is, blijven alle nummers interessant. Als iedereen ze bij ons heeft gelezen, geven we de nummers aan vrienden.

Over Alles over Geschiedenis

Alles over geschiedenis is een spannend magazine barstensvol informatie over vervlogen tijden. De inspirerende verhalen over de wereldgeschiedenis lopen uiteen van de complexe beschaving van de Maya’s tot de duistere motieven van grote dictators. In elk nummer lees je over de meest verschillende onderwerpen en wordt duidelijk hoe hoe rijk en divers de geschiedenis is. Je ontdek bovendien hoe gebeurtenissen in het verleden de wereld vormen waarin we nu leven.


(inkijkexemplaar)

Alles over Geschiedenis Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Alles over Geschiedenis. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Alles over Geschiedenis:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.