Kijk abonnementen

Met een Kijk proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je in ieder nummer laat verbazen over wetenschap, techniek, sport en natuur. Van ruimtevaart tot de jachttechnieken van dieren. En van internet tot DNA. Met KIJK leer je de wereld beter begrijpen - en meer bewonderen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kijk cadeauabonnement onderaan.


€18,00 19,14
3 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 38,28
6 nummers
22% korting

€57,00 82,94
13 nummers onze keuze
31% korting

€105,00 165,88
24 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 38,28
6 nummers
9% korting

€70,00 82,94
13 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

KIJK is het magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, mens en maatschappij en geschiedenis. KIJK bestaat al 40 jaar en is sinds kort gerestyled. Het magazine bekend om zijn betrouwbare informatie, gedegen achtergronden, spannende reportages, intrigerende beelden en eigentijdse rubrieken. KIJK denkt verder!

Als abonnee van Kijk lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Kijk heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Kijk proefabonnementen

Wil je Kijk eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je nu van 6% korting op de losse verkoopprijs. Een Kijk proefabonnement is er al voor €18,00.

Het is ook mogelijk om Kijk cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een Kijk cadeauabonnement vanaf €35,00.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Kijk abonnement. En profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs.