Kijk abonnementen

Met een Kijk proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je in ieder nummer laat verbazen over wetenschap, techniek, sport en natuur. Van ruimtevaart tot de jachttechnieken van dieren. En van internet tot DNA. Met KIJK leer je de wereld beter begrijpen - en meer bewonderen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kijk cadeauabonnement onderaan.


€18,00 19,14
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
6% korting

€30,00 38,28
6 maanden (6 nrs.)
22% korting

€57,00 82,94
1 jaar (13 nrs.) onze keuze
31% korting

€105,00 165,88
2 jaar (24 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 38,28
6 maanden (6 nrs.)
9% korting

€70,00 82,94
1 jaar (13 nrs.)
16% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

KIJK is het magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, mens en maatschappij en geschiedenis. KIJK bestaat al 40 jaar en is sinds kort gerestyled. Het magazine bekend om zijn betrouwbare informatie, gedegen achtergronden, spannende reportages, intrigerende beelden en eigentijdse rubrieken. KIJK denkt verder!

Proefabonnement KIJK

Een KIJK proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit unieke magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

KIJK cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je iemand met een brede interesse verrassen? Geef dan een abonnement KIJK cadeau. Dit staat garant voor maandenlang leesplezier. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement KIJK

  • 12x per jaar KIJK automatisch thuisbezorgd
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

KIJK Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Kijk. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Kijk klantenservice