Kijk abonnementen

Met een Kijk proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 42% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je in ieder nummer laat verbazen over wetenschap, techniek, sport en natuur. Van ruimtevaart tot de jachttechnieken van dieren. En van internet tot DNA. Met KIJK leer je de wereld beter begrijpen - en meer bewonderen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kijk cadeauabonnement onderaan.


€17,50 21,93
3 maanden Stopt automatisch
20% korting

€27,50 43,06
6 maanden
36% korting

€54,99 95,03
1 jaar
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 21,93
3 maanden
20% korting

€34,99 43,06
6 maanden
18% korting

€64,99 95,03
1 jaar
31% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

KIJK is het magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, mens en maatschappij en geschiedenis. KIJK bestaat al 40 jaar en is sinds kort gerestyled. Het magazine bekend om zijn betrouwbare informatie, gedegen achtergronden, spannende reportages, intrigerende beelden en eigentijdse rubrieken. KIJK denkt verder!

Met een abonnement op Kijk ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Kijk heeft een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Kijk proefabonnementen

Met een Kijk proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 20% korting op de losse verkoopprijs. Een Kijk proefabonnement is er al voor €17,50.

Het is ook mogelijk om Kijk cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Kijk cadeauabonnement vanaf €17,50.

Kijk verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Kijk abonnement. En profiteer van tot 42% korting op de losse verkoopprijs.