Kijk abonnementen

Met een Kijk proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je in ieder nummer laat verbazen over wetenschap, techniek, sport en natuur. Van ruimtevaart tot de jachttechnieken van dieren. En van internet tot DNA. Met KIJK leer je de wereld beter begrijpen - en meer bewonderen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kijk cadeauabonnement onderaan.


€17,50 20,25
3 nummers Stopt automatisch
14% korting

€24,99 40,50
6 nummers
38% korting

€49,99 87,75
13 nummers
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,25
3 nummers
14% korting

€29,99 40,50
6 nummers
26% korting

€59,99 87,75
13 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

KIJK is het magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, mens en maatschappij en geschiedenis. KIJK bestaat al 40 jaar en is sinds kort gerestyled. Het magazine bekend om zijn betrouwbare informatie, gedegen achtergronden, spannende reportages, intrigerende beelden en eigentijdse rubrieken. KIJK denkt verder!

Met een abonnement op Kijk ontvang je elke editie op papier én digitaal. Kijk heeft een eigen app waarin je de digitale nummers kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Kijk proefabonnementen

Met een proefabonnement op Kijk maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 27% korting op de winkelprijs. Er is al een Kijk proefabonnement voor €9,95.

Ken je iemand die Kijk met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Kijk cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Kijk cadeauabonnement vanaf €17,50.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Kijk abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 43% korting op de winkelprijs.