Kijk abonnementen

Met een Kijk proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je in ieder nummer laat verbazen over wetenschap, techniek, sport en natuur. Van ruimtevaart tot de jachttechnieken van dieren. En van internet tot DNA. Met KIJK leer je de wereld beter begrijpen - en meer bewonderen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kijk cadeauabonnement onderaan.


€18,00 19,14
3 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 38,28
6 nummers
22% korting

€57,00 82,94
13 nummers onze keuze
31% korting

€105,00 165,88
24 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 38,28
6 nummers
9% korting

€70,00 82,94
13 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

KIJK is het magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, mens en maatschappij en geschiedenis. KIJK bestaat al 40 jaar en is sinds kort gerestyled. Het magazine bekend om zijn betrouwbare informatie, gedegen achtergronden, spannende reportages, intrigerende beelden en eigentijdse rubrieken. KIJK denkt verder!

Als abonnee van Kijk lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Kijk heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie leest. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees alle edities in de app. In de app gelezen nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Kijk proefabonnementen

Wil je Kijk eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 6% korting op de winkelprijs. Een Kijk proefabonnement is er al voor €18,00.

Ken je iemand die Kijk met genoegen zal lezen? Geef een Kijk abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. En er is al een Kijk cadeauabonnement vanaf €35,00.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Kijk abonnement. En profiteer van tot 6% korting op de losse verkoopprijs.