KIJK Geschiedenis abonnementen

Met een KIJK Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je meeneemt op een historische ontdekkingsreis. Dit leuke en leerzame magazine voor iedereen met een passie voor geschiedenis. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een KIJK Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€19,99 25,00
4 nummers Stopt automatisch
20% korting

€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KIJK Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 25,00
4 nummers
20% korting

€29,99 50,00
8 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over KIJK Geschiedenis

KIJK Geschiedenis neemt je met spannende verhalen mee op reis door de geschiedenis. Van het stenen tijdperk tot nu. Met alle grote gebeurtenissen en en belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis.

In ieder nummer van KIJK Geschiedenis wordt thema behandeld, zoals een bepaald tijdvlak. En alle aspecten van dit thema worden vanuit verschillende standpunten belicht, zodat het echt tot leven komt.

Met een abonnement op KIJK Geschiedenis ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. KIJK Geschiedenis heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt online toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

KIJK Geschiedenis proefabonnementen

Wil je KIJK Geschiedenis zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 47% korting. Een KIJK Geschiedenis proefabonnement is er al voor €9,95.

Je kunt een KIJK Geschiedenis abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Er is al een KIJK Geschiedenis cadeauabonnement vanaf €19,99.

KIJK Geschiedenis verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een KIJK Geschiedenis abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 50% goedkoper uit dan in de winkel.