KIJK Geschiedenis abonnementen

Met een KIJK Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je meeneemt op een historische ontdekkingsreis. Dit leuke en leerzame magazine voor iedereen met een passie voor geschiedenis. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een KIJK Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€22,50 27,32
6 maanden Stopt automatisch
17% korting

€29,99 54,64
1 jaar
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KIJK Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 27,32
6 maanden
17% korting

€34,99 54,64
1 jaar
36% korting

Laatste reviews

Over KIJK Geschiedenis

KIJK Geschiedenis neemt je met spannende verhalen mee op reis door de geschiedenis. Van het stenen tijdperk tot nu. Met alle grote gebeurtenissen en en belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis.

In ieder nummer van KIJK Geschiedenis wordt thema behandeld, zoals een bepaald tijdvlak. En alle aspecten van dit thema worden vanuit verschillende standpunten belicht, zodat het echt tot leven komt.

Met een abonnement op KIJK Geschiedenis ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. KIJK Geschiedenis heeft een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

KIJK Geschiedenis proefabonnementen

Met een proefabonnement op KIJK Geschiedenis maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 17% korting. Een KIJK Geschiedenis proefabonnement is er al voor €22,50.

Wil je iemand anders verrassen met een KIJK Geschiedenis abonnement? Dat is mogelijk. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. En er is al een KIJK Geschiedenis cadeauabonnement vanaf €22,50.

KIJK Geschiedenis verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een KIJK Geschiedenis abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 45% korting op de winkelprijs.