KIJK Geschiedenis abonnementen

Met een KIJK Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je meeneemt op een historische ontdekkingsreis. Dit leuke en leerzame magazine voor iedereen met een passie voor geschiedenis. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een KIJK Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€22,50 25,00
6 maanden Stopt automatisch
20% korting

€29,99 50,00
1 jaar
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op KIJK Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 25,00
6 maanden
20% korting

€34,99 50,00
1 jaar
40% korting

Laatste reviews

Over KIJK Geschiedenis

KIJK Geschiedenis neemt je met spannende verhalen mee op reis door de geschiedenis. Van het stenen tijdperk tot nu. Met alle grote gebeurtenissen en en belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis.

In ieder nummer van KIJK Geschiedenis wordt thema behandeld, zoals een bepaald tijdvlak. En alle aspecten van dit thema worden vanuit verschillende standpunten belicht, zodat het echt tot leven komt.

Als abonnee van KIJK Geschiedenis lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. KIJK Geschiedenis heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

KIJK Geschiedenis proefabonnementen

Wil je KIJK Geschiedenis eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 20% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een KIJK Geschiedenis proefabonnement voor €22,50.

Wil je een ander verrassen met een abonnement op KIJK Geschiedenis? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een KIJK Geschiedenis cadeauabonnement vanaf €22,50.

KIJK Geschiedenis verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een KIJK Geschiedenis abonnement. En profiteer van tot 50% korting op de losse verkoopprijs.