Boerenvee abonnementen

Met een Boerenvee proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Of je nu kippen, schapen, geiten, varkens, runderen, alpaca’s, ezels of paarden hebt: in dit tijdschrift vind je de mooiste verhalen en de handigste tips.


€10,00 17,50
6 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
43% korting

€25,00 35,00
1 jaar (6 nrs.)
38% korting

Laatste reviews

  • T.H.
Leuk voor de liefhebber

Inspiratie voor iedereen met een te grote tuin. :)

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Boerenvee

Boerenvee is hét tijdschrift voor liefhebbers van boerderij- en andere hobbydieren! Als abonnee ontvang je elke twee maanden dit prachtige en rijkgevulde tijdschrift over het houden van dieren. Boerenvee is een mix van dierennieuws, prachtige artikelen, achtergrondverhalen en rasspecials, die worden afgewisseld met allerlei leuke en vaste dierenrubrieken zoals Dier & Weetjes en de column van een van de dierenartsen van Boerenvee. Kippen, koeien, (mini)varkens, kalkoenen, konijnen, alpaca’s, paarden, pony’s, geiten, schapen, ezels, alle dieren komen aan bod!

Wil jij ook elke twee maanden dit prachtige tijdschrift bomvol prachtige verhalen en fotoreportages over boerderijdieren ontvangen? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte dierenliefhebber? Neem dan een abonnement op Boerenvee. Of geef het cadeau. (Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.)

Voordelen van een Boerenvee proefabonnement

  • Boerenvee vrijblijvend proberen
  • Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch.*
  • Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor abonnees
  • Voordeliger dan in de winkel

* Alleen indien duidelijk vermeld bij de aanbieding.


Boerenvee Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Boerenvee. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Boerenvee:

De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar.

Geef bezorgklachten telefonisch door te mailen naar administratie@boerenvee.nl.

Geef verhuizingen bij voorkeur per email door. Mail hiervoor naar administratie@boerenvee.nl met vermelding van jouw huidige adres, jouw toekomstige adres en datum waarop de verhuizing plaats vindt. Vermeld tevens jouw abonneenummer.

Als je jouw abonnement op Boerenvee wil opzeggen, mail je dan naar administratie@boerenvee.nl met vermelding van je huidige adres en abonneenummer.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.