CHIP Foto Magazine abonnementen

Met een CHIP Foto Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 42% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een CHIP Foto Magazine cadeauabonnement onderaan.

CHIP FOTO-VIDEO DIGITAAL is hét magazine voor foto liefhebbers.


€15,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
29% korting

€52,50 83,88
14 maanden (12 nrs.)
38% korting

€64,99 111,84
19 maanden (16 nrs.)
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op CHIP Foto Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,97
4 maanden (3 nrs.)
29% korting

€45,00 62,91
1 jaar (9 nrs.)
29% korting

Laatste reviews

  • jodoti

Moeilijk te zeggen wat mij erg bevalt, ik ben een hernieuwde amateur fotograaf, met diverse interesses. Derhalve een breed spectrum van interesses, maar geen interesse in filmen.

Over CHIP Foto Magazine

Veel mensen hebben een digitale camera. Maar wat kun je daar nu allemaal mee? CHIP FOTO-VIDEO digitaal legt het in begrijpelijke taal uit. Maar dit magazine is zeker niet alleen interessant voor de hobbyfotograaf. Ook mensen die werkzaam zijn in de fotografie kunnen uitstekend met CHIP FOTO-VIDEO digitaal uit de voeten.


(inkijkexemplaar)

CHIP Foto Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van CHIP Foto Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over CHIP Foto Magazine klantenservice