CHIP Foto Magazine abonnementen

Met een CHIP Foto Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs.

CHIP FOTO-VIDEO DIGITAAL is hét magazine voor foto liefhebbers.


€39,95 55,92
8 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • jodoti

Moeilijk te zeggen wat mij erg bevalt, ik ben een hernieuwde amateur fotograaf, met diverse interesses. Derhalve een breed spectrum van interesses, maar geen interesse in filmen.

Over CHIP Foto Magazine

Veel mensen hebben een digitale camera. Maar wat kun je daar nu allemaal mee? CHIP FOTO-VIDEO digitaal legt het in begrijpelijke taal uit. Maar dit magazine is zeker niet alleen interessant voor de hobbyfotograaf. Ook mensen die werkzaam zijn in de fotografie kunnen uitstekend met CHIP FOTO-VIDEO digitaal uit de voeten.

Als abonnee van CHIP Foto Magazine lees je alle edities op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

CHIP Foto Magazine verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een CHIP Foto Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 29% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.