CosmoGirl abonnementen

Met een CosmoGirl proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor meiden die niets willen missen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een CosmoGirl cadeauabonnement onderaan.


€15,00 18,00
4 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,30
7 maanden (7 nrs.)
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op CosmoGirl cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,00
4 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,30
7 maanden (7 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

  • Siki

Ik vind dit blad heel leuk om te lezen: het heeft interessante verhalen, leuke tips en andere leuke artikelen (bijv. een quiz). Op regenachtige dagen vind ik het heerlijk om dan op de bank te zitten en dan lekker de CosmoGIRL te lezen. Kan niet wachten tot mijn eerste tijdschrift binnenkomt. :)

  • Pipo

Heb dit blad besteld omdat mijn dochter dit tijdschrift graag leest

  • Tante

Ik wilde een meiden-/tienertijdschrift cadeau doen, Cosmo Girl vindt mijn nichtje (15) leuk!

Over CosmoGirl

CosmoGIRL! is de grootste meidenglossy van Nederland. Met iedere maand de hotste beauty-en fashiontrends, must-know info over celebs, boys, body & soul en vooral heel veel fun. Dus ben jij born to be cool, born to have fun en born to love? Word nu een Cosmo girl en neem een abonnement.


CosmoGIRL! Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van CosmoGirl. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over CosmoGirl klantenservice