CosmoGirl abonnementen

Met een CosmoGirl proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. Het magazine dat jonge vrouwen helpt op de 'bumpy road' naar 'womanhood'. In ieder nummer vindt u verhalen die inspireren, motiveren en simpelweg helpen. Van school tot mode. En van seksualiteit en feminisme tot mode en beauty. In CosmoGIRL vind je het allemaal. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een CosmoGirl cadeauabonnement onderaan.


€15,00 18,00
8 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,30
14 maanden (7 nrs.)
20% korting

€35,00 42,50
20 maanden (10 nrs.)
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op CosmoGirl cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,00
8 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,30
14 maanden (7 nrs.)
20% korting

€35,00 42,50
20 maanden (10 nrs.)
30% korting

Laatste reviews

  • Siki

Ik vind dit blad heel leuk om te lezen: het heeft interessante verhalen, leuke tips en andere leuke artikelen (bijv. een quiz). Op regenachtige dagen vind ik het heerlijk om dan op de bank te zitten en dan lekker de CosmoGIRL te lezen. Kan niet wachten tot mijn eerste tijdschrift binnenkomt. :)

  • Pipo

Heb dit blad besteld omdat mijn dochter dit tijdschrift graag leest

  • Tante

Ik wilde een meiden-/tienertijdschrift cadeau doen, Cosmo Girl vindt mijn nichtje (15) leuk!

Over CosmoGirl

CosmoGIRL! is de grootste meidenglossy van Nederland. Met iedere maand de hotste beauty-en fashiontrends, must-know info over celebs, boys, body & soul en vooral heel veel fun. Dus ben jij born to be cool, born to have fun en born to love? Word nu een 'cosmo girl' en neem een abonnement.


Proefabonnement CosmoGIRL

Met een CosmoGIRL proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit leuke meidenblad. Je herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

CosmoGIRL cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je jouw dochter, nichtje of buurmeisje iets geven waar ze maandenlang plezier aan beleeft? Geef een CosmoGIRL abonnement cadeau.

Voordelen CosmoGIRL abonnement

  • Maandelijks CosmoGIRL als eerste op de mat
  • Leuke acties kortingen voor abonnees
  • Zonder risico kennis maken met een CosmoGIRL proefabonnement*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

CosmoGIRL! Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van CosmoGirl. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over CosmoGirl klantenservice