delicious. abonnementen

Met een delicious. proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die gelukkig wordt van bijzondere recepten, leuke tips voor eten buiten de deur, inspirerende reportages over koks en keukens in binnen- en buitenland, en foto's om van te watertanden. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een delicious. cadeauabonnement onderaan.


€20,99 24,90
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€45,99 58,10
7 nummers incl. 2 special editions
21% korting

€85,99 124,50
15 nummers incl. 3 special editions
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,99 24,90
3 nummers
8% korting

€51,99 58,10
7 nummers incl. 2 special editions
11% korting

€104,99 124,50
15 nummers incl. 3 special editions
16% korting

Laatste reviews

  • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

  • henk roes
Prima blad!

Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goed beschreven recepten. Prima!

  • henk roes

zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen,ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookklub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goedbeschreven recepten .Prima!

  • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

  • De verrukkelijke vos

Heerlijk blad als je van koken houdt. Mooie foto's, fijne artikelen, inspirerende gerechten. Out-of-the-box koken mag hier. Zowel voor makkelijke gerechten als wat moeilijkere, maar voor alles geldt: zo mooi weergegeven op papier in een prachtig tijdschrift!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over delicious.

Met een abonnement op delicious.magazine zet je de mooiste en lekkerste gerechten op tafel. Voor jezelf, familie en vrienden. Van snelle maar heerlijke maaltijden en tussendoortjes tot uitdagende recepten voor luxueuze, meerdere gangen diners. Je vindt het allemaal in ieder nummer van delicious. magazine.

Als abonnee van delicious. lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. delicious. heeft een eigen app. Hierin leest je de digitale editie. Download de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle edities in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

delicious. proefabonnementen

Wil je delicious. eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 16% korting op de winkelprijs. Een delicious. proefabonnement is er al voor €20,99.

Je kunt een abonnement op delicious. ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een delicious. cadeauabonnement vanaf €104,99.

delicious. verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een delicious. abonnement. En profiteer van tot 31% korting op de winkelprijs.