delicious. abonnementen

Met een delicious. proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die gelukkig wordt van bijzondere recepten, leuke tips voor eten buiten de deur, inspirerende reportages over koks en keukens in binnen- en buitenland, en foto's om van te watertanden. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een delicious. cadeauabonnement onderaan.


€29,99 31,96
4 nummers Stopt automatisch
6% korting

€44,99 63,92
8 nummers
30% korting

€84,99 127,84
16 nummers incl. 3 Specials
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 31,96
4 nummers
6% korting

€49,99 63,92
8 nummers
22% korting

€94,99 127,84
16 nummers incl. 3 Specials
26% korting

Laatste reviews

  • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

  • henk roes
Prima blad!

Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goed beschreven recepten. Prima!

  • henk roes

zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen,ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookklub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goedbeschreven recepten .Prima!

  • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

  • De verrukkelijke vos

Heerlijk blad als je van koken houdt. Mooie foto's, fijne artikelen, inspirerende gerechten. Out-of-the-box koken mag hier. Zowel voor makkelijke gerechten als wat moeilijkere, maar voor alles geldt: zo mooi weergegeven op papier in een prachtig tijdschrift!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over delicious.

Met een abonnement op delicious.magazine zet je de mooiste en lekkerste gerechten op tafel. Voor jezelf, familie en vrienden. Van snelle maar heerlijke maaltijden en tussendoortjes tot uitdagende recepten voor luxueuze, meerdere gangen diners. Je vindt het allemaal in ieder nummer van delicious. magazine.

Met een abonnement op delicious. ontvang je iedere editie op papier én digitaal. delicious. heeft een eigen app waarin je de digitale edities leest. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt altijd online toegang tot de nieuwste editie in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

delicious. proefabonnementen

Met een proefabonnement op delicious. maak je voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 6% korting op de winkelprijs. Een delicious. proefabonnement is er al voor €29,99.

Je kunt een delicious. abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. En er is al een delicious. cadeauabonnement vanaf €29,99.

delicious. verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een delicious. abonnement. En profiteer van tot 33% korting op de losse verkoopprijs.