delicious. abonnementen

Met een delicious. proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die gelukkig wordt van bijzondere recepten, leuke tips voor eten buiten de deur, inspirerende reportages over koks en keukens in binnen- en buitenland, en foto's om van te watertanden. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een delicious. cadeauabonnement onderaan.


€20,99 24,90
2 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
16% korting

€45,99 58,10
5 maanden (7 nrs.) incl. 2 special editions
21% korting

€85,99 124,50
11 maanden (15 nrs.) incl. 3 special editions
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,99 24,90
2 maanden (3 nrs.)
8% korting

€51,99 58,10
5 maanden (7 nrs.) incl. 2 special editions
11% korting

€104,99 124,50
11 maanden (15 nrs.) incl. 3 special editions
16% korting

Laatste reviews

 • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

 • henk roes
Prima blad!

Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goed beschreven recepten. Prima!

 • henk roes

zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen,ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookklub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goedbeschreven recepten .Prima!

 • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

 • De verrukkelijke vos

Heerlijk blad als je van koken houdt. Mooie foto's, fijne artikelen, inspirerende gerechten. Out-of-the-box koken mag hier. Zowel voor makkelijke gerechten als wat moeilijkere, maar voor alles geldt: zo mooi weergegeven op papier in een prachtig tijdschrift!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop

Over delicious.

Met een abonnement op delicious.magazine zet je de mooiste en lekkerste gerechten op tafel. Voor jezelf, familie en vrienden. Van snelle maar heerlijke maaltijden en tussendoortjes tot uitdagende recepten voor luxueuze, meerdere gangen diners. Je vindt het allemaal in ieder nummer van delicious. magazine.

delicious. proefabonnement

Wil je eerst vrijblijvend kennis maken met het magazine? Kies dan voor een proefabonnement. Deze herken je aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. De bezorging stopt na de actieperiode vanzelf.

delicious. cadeauabonnement

Heb je een vriend of vriendin die erg geniet van lekker eten? Geef een delicious. abonnement cadeau. Dit is een cadeau waar hij of zij gegarandeerd maandenlang plezier aan beleeft. En na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen abonnement delicious.

 • Iedere maand delicious. als eerste in huis
 • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
 • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
 • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

delicious Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van delicious.. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over delicious. klantenservice