delicious. abonnementen

delicious. magazine is jouw partner in de keuken, vol inspiratie en smaakvolle ideeën. Met een breed scala aan recepten, van simpel tot verfijnd, helpt delicious. je om elke dag iets speciaals te koken.

Of je nu een beginnende kok bent of al jaren ervaring hebt, delicious. biedt tips en tricks die je kookkunsten naar een hoger niveau tillen. Ontdek de wereld van lekker eten met dit sprankelende tijdschrift.


€29,99 34,08
4 nummers incl. delicious. Special Stopt automatisch
12% korting

€44,99 68,16
8 nummers incl. 2 delicious. Specials
34% korting

€84,99 136,32
16 nummers incl. 4 delicious. Specials
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op delicious. cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,99 34,08
4 nummers incl. delicious. Special
12% korting

€49,99 68,16
8 nummers incl. 2 delicious. Specials
26% korting

€94,99 136,32
16 nummers incl. 4 delicious. Specials
30% korting

Laatste reviews

  • Htt

Voor kerst cadeau gedaan aan iemand die van koken houdt.

  • henk roes
Prima blad!

Zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen. Ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookclub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goed beschreven recepten. Prima!

  • henk roes

zojuist het blad Delicious voor het eerst gelezen,ben al geruime tijd hobbykok en leid inmiddels een kookklub voor mannen in een seniorencomplex. Delicious ia als een warme douche met goedbeschreven recepten .Prima!

  • Anja Korenaar

Delicious is lekkerrrrrr! Alle nummers die ik ooit los gekocht heb bewaar ik nog steeds. Er staan echt lekkere recepten in, voor vrienden heb ik nu al een aantal keer de stoofpot met aardappels en pruimen gemaakt! Delicious!

  • De verrukkelijke vos

Heerlijk blad als je van koken houdt. Mooie foto's, fijne artikelen, inspirerende gerechten. Out-of-the-box koken mag hier. Zowel voor makkelijke gerechten als wat moeilijkere, maar voor alles geldt: zo mooi weergegeven op papier in een prachtig tijdschrift!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over delicious.

Met een abonnement op delicious.magazine zet je de mooiste en lekkerste gerechten op tafel. Voor jezelf, familie en vrienden. Van snelle maar heerlijke maaltijden en tussendoortjes tot uitdagende recepten voor luxueuze, meerdere gangen diners. Je vindt het allemaal in ieder nummer van delicious. magazine.

Als abonnee van delicious. lees je alle edities op papier én online. delicious. heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installeer deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

delicious. proefabonnementen

Met een delicious. proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 12% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een delicious. proefabonnement voor €29,99.

Wil je iemand anders verrassen met een abonnement op delicious.? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een delicious. cadeauabonnement vanaf €29,99. Klik hier om delicious. cadeau te geven.

delicious. verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een delicious. abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 37% goedkoper uit dan in de winkel.