Seasons abonnementen

Met een Seasons proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die graag een kijkje neemt in de prachtige huizen en tuinen van anderen. Voor iedereen die open staat voor praktische groenideeën, creatieve stylingtips en recepten voor puur koken. En voor iedereen die er zo nu en dan graag op uittrekt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Seasons cadeauabonnement onderaan.


€19,50 21,24
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
8% korting

€32,50 42,48
6 maanden (6 nrs.)
34% korting

€61,50 92,04
1 jaar (13 nrs.) onze keuze
34% korting

€115,00 184,08
2 jaar (26 nrs.)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Seasons cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,50 21,24
3 maanden (3 nrs.)
8% korting

€37,50 42,48
6 maanden (6 nrs.)
12% korting

€69,50 92,04
1 jaar (13 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

  • Free

Heel fijn magazine. Het lijkt me dat je er in de stad niet veel aan hebt. Maar als je graag buiten bent of buiten woont, is het een heel fijn tijdschrift. Gaat bij ons de hele familie door.

Over Seasons

Seasons is een inspirerend magazine van maar liefst 200 pagina's dik, waarin genieten van alle aspecten van het landelijke leven, kwaliteit en authenticiteit centraal staat. Geniet alle seizoenen van de inspirerende rust en de ruimte die Seasons uitstraalt en de prachtige fotografie.

Proefabonnement Seasons

Een Seasons proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit exclusieve magazine over lekker (buiten) leven. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Seasons cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je iemand die echt kan genieten van het buitenleven? Geef een abonnement Seasons cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Seasons

  • 11x per jaar Seasons als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Seasons Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Seasons. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Seasons klantenservice