Seasons abonnementen

Met een Seasons proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die graag een kijkje neemt in de prachtige huizen en tuinen van anderen. Voor iedereen die open staat voor praktische groenideeën, creatieve stylingtips en recepten voor puur koken. En voor iedereen die er zo nu en dan graag op uittrekt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Seasons cadeauabonnement onderaan.


€19,50 21,24
3 nummers Stopt automatisch
8% korting

€32,50 42,48
6 nummers
34% korting

€61,50 92,04
13 nummers onze keuze
34% korting

€115,00 184,08
26 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Seasons cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,50 21,24
3 nummers
8% korting

€37,50 42,48
6 nummers
12% korting

€69,50 92,04
13 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • Free

Heel fijn magazine. Het lijkt me dat je er in de stad niet veel aan hebt. Maar als je graag buiten bent of buiten woont, is het een heel fijn tijdschrift. Gaat bij ons de hele familie door.

Over Seasons

Seasons is een inspirerend magazine van maar liefst 200 pagina's dik, waarin genieten van alle aspecten van het landelijke leven, kwaliteit en authenticiteit centraal staat. Geniet alle seizoenen van de inspirerende rust en de ruimte die Seasons uitstraalt en de prachtige fotografie.

Seasons proefabonnementen

Met een Seasons proefabonnement maak je voordelig kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 8% korting op de winkelprijs. Er is al een Seasons proefabonnement voor €19,50.

Ken je iemand die Seasons met plezier zal lezen? Geef een Seasons abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn bezorgd. En er is al een Seasons cadeauabonnement vanaf €19,50.

Seasons verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Seasons abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 38% korting op de prijs in de winkel.