Seasons abonnementen

Met een Seasons proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die graag een kijkje neemt in de prachtige huizen en tuinen van anderen. Voor iedereen die open staat voor praktische groenideeën, creatieve stylingtips en recepten voor puur koken. En voor iedereen die er zo nu en dan graag op uittrekt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Seasons cadeauabonnement onderaan.


€19,50 21,24
3 nummers Stopt automatisch
8% korting

€32,50 42,48
6 nummers
34% korting

€61,50 92,04
13 nummers onze keuze
34% korting

€115,00 184,08
26 nummers
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Seasons cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,50 21,24
3 nummers
8% korting

€37,50 42,48
6 nummers
12% korting

€69,50 92,04
13 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • Free

Heel fijn magazine. Het lijkt me dat je er in de stad niet veel aan hebt. Maar als je graag buiten bent of buiten woont, is het een heel fijn tijdschrift. Gaat bij ons de hele familie door.

Over Seasons

Seasons is een inspirerend magazine van maar liefst 200 pagina's dik, waarin genieten van alle aspecten van het landelijke leven, kwaliteit en authenticiteit centraal staat. Geniet alle seizoenen van de inspirerende rust en de ruimte die Seasons uitstraalt en de prachtige fotografie.

Seasons proefabonnementen

Met een proefabonnement op Seasons maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 8% korting. Een Seasons proefabonnement is er al voor €19,50.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Seasons cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Seasons cadeauabonnement vanaf €19,50.

Seasons verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Seasons. En profiteer van tot 8% korting op de losse verkoopprijs.