Seasons abonnementen

Met een Seasons proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die graag een kijkje neemt in de prachtige huizen en tuinen van anderen. Voor iedereen die open staat voor praktische groenideeën, creatieve stylingtips en recepten voor puur koken. En voor iedereen die er zo nu en dan graag op uittrekt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Seasons cadeauabonnement onderaan.


€25,00 29,85
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€35,00 49,75
5 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Seasons cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,85
3 nummers
16% korting

€42,50 49,75
5 nummers
15% korting

Laatste reviews

  • Free

Heel fijn magazine. Het lijkt me dat je er in de stad niet veel aan hebt. Maar als je graag buiten bent of buiten woont, is het een heel fijn tijdschrift. Gaat bij ons de hele familie door.

Over Seasons

Seasons is een inspirerend magazine van maar liefst 200 pagina's dik, waarin genieten van alle aspecten van het landelijke leven, kwaliteit en authenticiteit centraal staat. Geniet alle seizoenen van de inspirerende rust en de ruimte die Seasons uitstraalt en de prachtige fotografie.

Seasons proefabonnementen

Wil je Seasons zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 16% korting op de losse verkoopprijs. Een Seasons proefabonnement is er al voor €25,00.

Je kunt een Seasons abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Seasons cadeauabonnement vanaf €25,00.

Seasons verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Seasons abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 30% korting op de winkelprijs.