De Tuin op Tafel abonnementen

Met een De Tuin op Tafel proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 41% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen met een moestuin. Want je eigen groenten verbouwen en er vervolgens heerlijke gerechten mee maken, is een gezonde, duurzame keuze, maar ook vooral heel leuk. Met dit magazine kan iedereen direct in de (moes)tuin aan de slag. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Tuin op Tafel cadeauabonnement onderaan.


€39,95 68,00
8 nummers
41% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

Laatste reviews

  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Het magazine De Tuin Op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Hoofdredacteur Angelo Dorny geeft tips & tricks over het moestuinieren en gaat op bezoek bij moestuinvrienden.

Het magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.


Met een abonnement op De Tuin op Tafel ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. De Tuin op Tafel heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle edities in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Ken je iemand die De Tuin op Tafel met plezier zal lezen? Geef een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. En er is al een De Tuin op Tafel cadeauabonnement vanaf €14,95.

De Tuin op Tafel verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een De Tuin op Tafel abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 56% korting op de winkelprijs.