De Tuin op Tafel abonnementen

Met een De Tuin op Tafel proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen met een moestuin. Want je eigen groenten verbouwen en er vervolgens heerlijke gerechten mee maken, is een gezonde, duurzame keuze, maar ook vooral heel leuk. Met dit magazine kan iedereen direct in de (moes)tuin aan de slag. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Tuin op Tafel cadeauabonnement onderaan.


€19,95 29,00
1 jaar (4 nrs.)
32% korting

€39,95 58,00
2 jaar (8 nrs.)
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 29,00
1 jaar (4 nrs.)
32% korting

€39,95 58,00
2 jaar (8 nrs.)
32% korting

Laatste reviews

  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Het magazine De Tuin Op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Hoofdredacteur Angelo Dorny geeft tips & tricks over het moestuinieren en gaat op bezoek bij moestuinvrienden.

Het magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.


(inkijkexemplaar)

Proefabonnement De Tuin of Tafel

Wil je eerst voordelig en vrijblijvend een abonnement op dit magazine uit proberen? Kies dan voor een De Tuin op Tafel proefabonnement. Je herkent deze door de vermelding 'stop automatisch'. (De bezorging stopt ook altijd vanzelf bij een cadeauabonnement op de Tuin of Tafel.)

De Tuin op Tafel cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een iemand die graag lekker en gezond eet en kookt? Geef een abonnement De Tuin op Tafel cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen De Tuin op Tafel abonnement

  • 4x per jaar als eerste het magazine in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Korting op de winkelprijs

De tuin op tafel Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van De Tuin op Tafel. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over De Tuin op Tafel klantenservice