De Tuin op Tafel abonnementen

Met een De Tuin op Tafel proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen met een moestuin. Want je eigen groenten verbouwen en er vervolgens heerlijke gerechten mee maken, is een gezonde, duurzame keuze, maar ook vooral heel leuk. Met dit magazine kan iedereen direct in de (moes)tuin aan de slag. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Tuin op Tafel cadeauabonnement onderaan.


€19,95 29,00
4 nummers
32% korting

€39,95 58,00
8 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 29,00
4 nummers
32% korting

€39,95 58,00
8 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Het magazine De Tuin Op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Hoofdredacteur Angelo Dorny geeft tips & tricks over het moestuinieren en gaat op bezoek bij moestuinvrienden.

Het magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.


Ben je abonnee van De Tuin op Tafel? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je De Tuin op Tafel ook digitaal lezen. De Tuin op Tafel heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale edities. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app gelezen edities zijn daarna offline in te zien.

Ken je iemand die De Tuin op Tafel met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. En er is al een De Tuin op Tafel cadeauabonnement vanaf €19,95.

De Tuin op Tafel verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een De Tuin op Tafel abonnement. Als u vandaag hiervoor kiest, bent u 32% voordeliger uit dan in de winkel.