De Smaak Van Italië abonnementen

Met een De Smaak Van Italië proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over misschien wel het mooiste van land van Europa. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Smaak Van Italië cadeauabonnement onderaan.


€17,50 20,97
3 nummers
17% korting

€29,00 41,94
6 nummers
31% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Smaak Van Italië cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,97
3 nummers
17% korting

€29,00 41,94
6 nummers
31% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

Laatste reviews

  • Marije van Daal
Heerlijk blad om weg te dromen naar Italie

Ik lees het blad graag met een kop thee in de zon om weg te dromen naar Italie en leuke iden op te doen voor als ik naar Italie kan gaan. Het blad heeft mooie artikelen en bijbehorende foto's en leert me gebieden kennen waar ik misschien anders niet zo snel naar toe zou gaan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

Over De Smaak Van Italië

De Smaak van Italië is hét Italië magazine dat je boordevol inspiratie biedt over het mooiste en lekkerste uit de laars. In ieder nummer informeren we je graag over al het goeds uit en over Italië en nemen we je mee naar bekende en onbekende plekken die de moeite waard zijn voor een korte citytrip of een langere vakantie.

De redactie reist regelmatig om de leukste plekken uit te zoeken en ziet Italië niet als één land, maar als 20 verschillende regio´s met ieder een eigen identiteit. Uiteraard informeren de redactie je over Toscane, Sicilië, Umbrië maar net zo graag over de minder bekende regio´s, die minstens zo boeiend en veelzijdig zijn. Van het noordelijke Lombardije en tot het zuidelijke Puglia en Sardinië, je vindt het allemaal terug in De Smaak van Italië.

Als abonnee van De Smaak Van Italië lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. De Smaak Van Italië heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle nummers overal en altijd in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Je kunt een De Smaak Van Italië abonnement ook cadeau geven. Een cadeauabonnement eindigt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een De Smaak Van Italië cadeauabonnement vanaf €17,50.

De Smaak Van Italië verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een De Smaak Van Italië abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 36% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.