De Smaak Van Italië abonnementen

Met een De Smaak Van Italië proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift over misschien wel het mooiste van land van Europa. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een De Smaak Van Italië cadeauabonnement onderaan.


€17,50 20,97
6 maanden (3 nrs.)
17% korting

€29,00 41,94
1 jaar (6 nrs.)
31% korting

€36,00 55,92
16 maanden (8 nrs.)
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Smaak Van Italië cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,97
6 maanden (3 nrs.)
17% korting

€29,00 41,94
1 jaar (6 nrs.)
31% korting

€36,00 55,92
16 maanden (8 nrs.)
36% korting

Laatste reviews

  • Marije van Daal
Heerlijk blad om weg te dromen naar Italie

Ik lees het blad graag met een kop thee in de zon om weg te dromen naar Italie en leuke iden op te doen voor als ik naar Italie kan gaan. Het blad heeft mooie artikelen en bijbehorende foto's en leert me gebieden kennen waar ik misschien anders niet zo snel naar toe zou gaan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

  • hallink

Italie het mooiste land van Europa. En het proefabonnement op De Smaak van Italie bevalt prima.

Over De Smaak Van Italië

De Smaak van Italië is hét Italië magazine dat je boordevol inspiratie biedt over het mooiste en lekkerste uit de laars. In ieder nummer informeren we je graag over al het goeds uit en over Italië en nemen we je mee naar bekende en onbekende plekken die de moeite waard zijn voor een korte citytrip of een langere vakantie.

De redactie reist regelmatig om de leukste plekken uit te zoeken en ziet Italië niet als één land, maar als 20 verschillende regio´s met ieder een eigen identiteit. Uiteraard informeren de redactie je over Toscane, Sicilië, Umbrië maar net zo graag over de minder bekende regio´s, die minstens zo boeiend en veelzijdig zijn. Van het noordelijke Lombardije en tot het zuidelijke Puglia en Sardinië, je vindt het allemaal terug in De Smaak van Italië.


(inkijkexemplaar)

De Smaak Van Italië Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van De Smaak Van Italië. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over De Smaak Van Italië klantenservice