Doctor Jazz Magazine abonnementen

Sinds 1963 verhaalt dit tijdschrift over classic jazz; over de legendarische muziek, de artiesten en optredens. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Doctor Jazz Magazine cadeauabonnement onderaan.


€36,00
4 nummers + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Doctor Jazz Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€36,00
4 nummers + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
 

Laatste reviews

Over Doctor Jazz Magazine

Doctor Jazz Magazine, opgericht in 1963, doet historisch onderzoek naar de periode tussen 1900 en 1955. En dan in het bijzonder naar de muziek, muziekkanten, locaties en evenementen die bepalend zijn geweest de jazz muziek en 'classic jazz' uit die tijd.

Daarnaast houden de makers van Doctor Jazz Magazine 'classic jazz' levend met cd-recensies en met de organisatie van evenementen voor jazz-liefhebbers. Zo wordt sinds 1965 tweejaarlijks een Doctor Jazz Dag gehouden (voorheen Doctor Jazz Reünie) met veel live muziek en een jazzmarkt.

Dus ben jij een jazz liefhebber? Sluit je dan aan bij Doctor Jazz Magazine.

Je kunt een abonnement op Doctor Jazz Magazine ook cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Doctor Jazz Magazine cadeauabonnement vanaf €36,00.

Doctor Jazz Magazine verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.