Doctor Jazz Magazine abonnementen

Sinds 1963 verhaalt dit tijdschrift over classic jazz; over de legendarische muziek, de artiesten en optredens. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Doctor Jazz Magazine cadeauabonnement onderaan.


€36,00
1 jaar (4 nrs.) + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Doctor Jazz Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€36,00
1 jaar (4 nrs.) + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
 

Laatste reviews

Over Doctor Jazz Magazine

Doctor Jazz Magazine, opgericht in 1963, doet historisch onderzoek naar de periode tussen 1900 en 1955. En dan in het bijzonder naar de muziek, muziekkanten, locaties en evenementen die bepalend zijn geweest de jazz muziek en 'classic jazz' uit die tijd.

Daarnaast houden de makers van Doctor Jazz Magazine 'classic jazz' levend met cd-recensies en met de organisatie van evenementen voor jazz-liefhebbers. Zo wordt sinds 1965 tweejaarlijks een Doctor Jazz Dag gehouden (voorheen Doctor Jazz Reünie) met veel live muziek en een jazzmarkt.

Dus ben jij een jazz liefhebber? Sluit je dan aan bij Doctor Jazz Magazine.

Voordelen van een Doctor Jazz Magazine abonnement

  • 4x per jaar Doctor Jazz Magazine als eerste in de bus
  • Korting op Doctor Jazz cd’s en entree bij de Doctor Jazz Dagen
  • Na de actieperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Mooie korting op Doctor Jazz Magazine t.o.v. de winkelprijs

Doctor Jazz Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Doctor Jazz Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Doctor Jazz Magazine klantenservice