Panna abonnementen

Met een Panna proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Hét jeugdvoetbalblad van Nederland. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Panna cadeauabonnement onderaan.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Panna cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€5,00 5,99per maand
12 nummers
17% korting

€4,50 5,99per maand
24 nummers
25% korting

Laatste reviews

Over Panna

Panna Magazine is het dikste en leukste voetbaltijdschrift voor jonge voetbalfans! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Het voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Want lezen met plezier is beter lezen, meer lezen en minder schermtijd! Met een abonnement krijg je ook jaarlijks 4 specials, waaronder het bekende zomerdoeboek.

Met een abonnement op Panna ontvang je elke editie op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Het is ook mogelijk om een Panna abonnement cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een Panna cadeauabonnement vanaf €4,50.

Panna verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Panna. En profiteer van tot 25% korting op de winkelprijs.