Panna abonnementen

Met een Panna proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Hét jeugdvoetbalblad van Nederland. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Panna cadeauabonnement onderaan.


€5,00 5,99per maand
1 jaar (12 nrs.)
17% korting

€4,50 5,99per maand
2 jaar (24 nrs.)
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Panna cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€5,00 5,99per maand
1 jaar (12 nrs.)
17% korting

€4,50 5,99per maand
2 jaar (24 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

Over Panna

Panna Magazine is het dikste en leukste voetbaltijdschrift voor jonge voetbalfans! Met als dikke klapper vier XXL Superposters: grote posters van topvoetballers! Het voetbalblad voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud waar ook de ouders blij van worden. Want lezen met plezier is beter lezen, meer lezen en minder schermtijd! Met een abonnement krijg je ook jaarlijks 4 specials, waaronder het bekende zomerdoeboek.

Voordelen Panna abonnement

  • Iedere maand Panna in de brievenbus
  • Inclusief digitaal lezen op tablet en smartphone
  • Goedkoper dan in de winkel
  • 4x per jaar een gratis special

Panna Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Panna. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Panna klantenservice