EMERCE abonnementen

Met een EMERCE proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. In ieder nummer van dit vooraanstaande magazine vind je alles om je eigen werk en bedrijf naar een hoger plan te tillen. Met inspirerende verhalen van collega ondernemers en managers. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een EMERCE cadeauabonnement onderaan.


€25,00 36,00
4 maanden (3 nrs.)
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op EMERCE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 36,00
4 maanden (3 nrs.)
31% korting

Laatste reviews

  • JJ

Emerce is gewoon het tijdschrift voor de mediawereld. Het is geen innovator of voorloper als Wired oid maar gewoon een gedegen vakblad dat prettig leest en aanvoelt.

Over EMERCE

Emerce is hét magazine dat gaat over digital market & business. Alle trends op het gebied van e-business, marketing en technologie worden uitgebreid besproken. Je leest interessante reportages over de nieuwste business ideeën en succesformules. Ook delen opinieleiders hun ervaringen en bieden je inspiratie en inzichten.

Innovatieve marketingcases, nieuwe internetprojecten, e-commerce concepten, de belangrijkste ontwikkelingen, trends, interviews, cijfers, onderzoeken en benchmarks. Wil jij als innovatieve manager niets missen van de nieuwste ontwikkelingen? Kies nu voor een Emerce abonnement.

Emerce cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus heb je een vriend of zakenrelatie die binnenkort iets te vieren heeft? Geef een Emerce abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Emerce proefabonnement

  • Emerce nog eerder in huis dan in de winkel
  • Exclusieve kortingen o.m. voor Emerce eventes
  • Veel voordeliger dan los in de winkel

EMERCE Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van EMERCE. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over EMERCE klantenservice