EMERCE abonnementen

Met een EMERCE proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. In ieder nummer van dit vooraanstaande magazine vind je alles om je eigen werk en bedrijf naar een hoger plan te tillen. Met inspirerende verhalen van collega ondernemers en managers. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een EMERCE cadeauabonnement onderaan.


€25,00 36,00
3 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op EMERCE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 36,00
3 nummers
31% korting

Laatste reviews

  • JJ

Emerce is gewoon het tijdschrift voor de mediawereld. Het is geen innovator of voorloper als Wired oid maar gewoon een gedegen vakblad dat prettig leest en aanvoelt.

Over EMERCE

Emerce is hét magazine dat gaat over digital market & business. Alle trends op het gebied van e-business, marketing en technologie worden uitgebreid besproken. Je leest interessante reportages over de nieuwste business ideeën en succesformules. Ook delen opinieleiders hun ervaringen en bieden je inspiratie en inzichten.

Innovatieve marketingcases, nieuwe internetprojecten, e-commerce concepten, de belangrijkste ontwikkelingen, trends, interviews, cijfers, onderzoeken en benchmarks. Wil jij als innovatieve manager niets missen van de nieuwste ontwikkelingen? Kies nu voor een Emerce abonnement.

Abonnees van EMERCE ontvangen alle nummers op papier en digitaal. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Het is ook mogelijk om EMERCE cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Er is al een EMERCE cadeauabonnement vanaf €25,00.

EMERCE verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op EMERCE. En profiteer van tot 31% korting op de winkelprijs.