Bouwwereld abonnementen

Met een Bouwwereld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 73% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Bouwwereld cadeauabonnement onderaan.

Bouwwereld is Puur techniek.


€59,50 204,75
3 nummers Stopt automatisch
73% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bouwwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 204,75
3 nummers
73% korting

Laatste reviews

Over Bouwwereld

Als bouwtechniek uw wereld is, dan is bouwwereld uw vakblad. Want Bouwwereld is puur techniek. Van cover tot achterpagina. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen. Daarmee is Bouwwereld zowel referentiekader als inspiratiebron.

Heb je een abonnement op Bouwwereld? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Bouwwereld ook digitaal lezen. Om eerder gedownloade edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Bouwwereld proefabonnementen

Wil je Bouwwereld eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je van 73% korting op de losse verkoopprijs. Een Bouwwereld proefabonnement is er al voor €59,50.

Ken je iemand die Bouwwereld met genoegen zal lezen? Geef een abonnement op Bouwwereld cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Bouwwereld cadeauabonnement vanaf €59,50.

Bouwwereld verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Bouwwereld abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 73% korting op de winkelprijs.