Bouwwereld abonnementen

Met een Bouwwereld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 73% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Bouwwereld cadeauabonnement onderaan.

Bouwwereld is Puur techniek.


€59,50 204,75
3 nummers Stopt automatisch
73% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bouwwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 204,75
3 nummers
73% korting

Laatste reviews

Over Bouwwereld

Als bouwtechniek uw wereld is, dan is bouwwereld uw vakblad. Want Bouwwereld is puur techniek. Van cover tot achterpagina. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen. Daarmee is Bouwwereld zowel referentiekader als inspiratiebron.

Als abonnee van Bouwwereld lees je alle nummers op papier én digitaal. In de app bewaarde edities zijn daarna offline in te zien.

Bouwwereld proefabonnementen

Wil je Bouwwereld proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 73% korting op de winkelprijs. Er is al een Bouwwereld proefabonnement voor €59,50.

Ken je iemand die Bouwwereld met genoegen zal lezen? Geef een Bouwwereld abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Bouwwereld cadeauabonnement vanaf €59,50.

Bouwwereld verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Bouwwereld abonnement. En profiteer van tot 73% korting op de winkelprijs.