Aannemer abonnementen

Met een Aannemer proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 77% korting op de winkelprijs. Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Aannemer cadeauabonnement onderaan.


€59,50 243,66
3 nummers Stopt automatisch
77% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aannemer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 243,66
3 nummers
77% korting

Laatste reviews

Over Aannemer

Aannemer is hét maandelijkse vakmagazine voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie!

Abonnees van Aannemer ontvangen alle nummers op papier en digitaal. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Aannemer proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 77% korting op de losse verkoopprijs. Een Aannemer proefabonnement is er al voor €59,50.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Aannemer cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Aannemer cadeauabonnement vanaf €59,50.

Aannemer verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Aannemer abonnement. En profiteer van tot 77% korting op de losse verkoopprijs.