Aannemer abonnementen

Met een Aannemer proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 77% korting op de winkelprijs. Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Aannemer cadeauabonnement onderaan.


€55,00 243,66
3 nummers Stopt automatisch
77% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aannemer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€55,00 243,66
3 nummers
77% korting

Laatste reviews

Over Aannemer

Aannemer is hét maandelijkse vakmagazine voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie!

Aannemer Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Aannemer. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Aannemer:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.