Aannemer abonnementen

Met een Aannemer proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 77% korting op de winkelprijs. Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Aannemer cadeauabonnement onderaan.


€59,50 243,66
3 nummers Stopt automatisch
77% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aannemer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 243,66
3 nummers
77% korting

Laatste reviews

Over Aannemer

Aannemer is hét maandelijkse vakmagazine voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie!

Met een abonnement op Aannemer ontvang je elke editie op papier én digitaal. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien.

Aannemer proefabonnementen

Wil je Aannemer eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je daarnaast van 77% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Aannemer proefabonnement voor €59,50.

Ken je iemand die Aannemer met genoegen zal lezen? Geef een Aannemer abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. En er is al een Aannemer cadeauabonnement vanaf €59,50.

Aannemer verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Aannemer. En profiteer van tot 77% korting op de winkelprijs.