Aannemer abonnementen

Voor de bouwprofessional die altijd op zoek is naar betrouwbare informatie, is Aannemer het ideale vakblad. Het magazine biedt je gedetailleerde artikelen over bouwtechnieken, wetgeving en innovatieve oplossingen in de bouwsector.

Met inspirerende projectvoorbeelden en praktische adviezen ondersteunt Aannemer jou bij je dagelijkse uitdagingen. Of je nu een ervaren aannemer of een startende projectmanager bent, dit tijdschrift is een onmisbare bron van kennis en inspiratie.


€59,50 243,66
3 nummers Stopt automatisch
77% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Aannemer cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,50 243,66
3 nummers
77% korting

Laatste reviews

Over Aannemer

Aannemer is hét maandelijkse vakmagazine voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. In deze uitgave staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. En natuurlijk veel productinformatie!

Abonnees van Aannemer ontvangen alle edities op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Aannemer proefabonnementen

Met een Aannemer proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 77% korting. Een Aannemer proefabonnement is er al voor €59,50.

Het is ook mogelijk om Aannemer cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Aannemer cadeauabonnement vanaf €59,50. Klik hier om Aannemer cadeau te geven.

Aannemer verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Aannemer. En profiteer van tot 77% korting op de losse verkoopprijs.