Esquire abonnementen

Met een Esquire proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar de nieuwste editie van dit unieke mannentijdschrift. Met het laatste op het gebied van mode, uitgaan, films en series. Naast literaire en journalistieke artikelen van internationale allure. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Esquire cadeauabonnement onderaan.


€34,99 47,94
6 maanden (6 nrs.)
27% korting

€49,99 71,91
9 maanden (9 nrs.)
31% korting

€59,99 95,88
1 jaar (12 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Esquire cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,97
3 maanden (3 nrs.)
6% korting

€35,00 39,95
5 maanden (5 nrs.)
12% korting

€50,00 63,92
8 maanden (8 nrs.)
22% korting

Laatste reviews

  • abc

Het mooiste mannenblad. Een jaarabonnement esquire is wat veel, maar een proefabonnement is top!

  • Berend

Niet voor iedereen. Maar als je man bent en van mooie zaken (kleding, autos, en (hoewel geen zaken vrouwen) houdt kom je wel aan je trekken. Dames, zoek je nog een cadeau voor een mannelijke hippe dertiger? Zoek niet verder.

  • JJ

Esquire is naar mijn mening het beste mannenblad. Serieuzer dan FHM, maar niet te.

Over Esquire

Esquire informeert je over de laatste trends op het gebied van lifestyle, mode, gadgets, auto 's, hotspots, reizen en nog veel meer. Naast de laatste trends biedt Esquire ook bijdragen van Nederlandse schrijvers, journalistieke interviews en reportages van internationale allure. Bent u een stijlvolle man met een brede interesse? Probeer voordelig een Esquire abonnement.

Esquire digitaal lezen

Met een Esquire abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Esquire digitaal lezen

Proefabonnement Esquire

Een Esquire proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit mannenmagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Esquire cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus zoek je iets leuks voor een vriend die houdt van de mooie dingen in het leven? Geef een Esquire abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Esquire proefabonnement

  • 6x per jaar Esquire als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Mooi korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Esquire Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Esquire. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Esquire klantenservice