Fashionchick Girls abonnementen

Met een Fashionchick Girls proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 21% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor jonge meiden. Met alles over betaalbare kleding, sieraden, shops, social media, jongens, liefde en al het andere waar ze mee te maken hebben of krijgen. Dit magazine is leuk en praktisch. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Fashionchick Girls cadeauabonnement onderaan.


€15,00 16,52
3 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
9% korting

€25,00 28,91
5 maanden (7 nrs.) Stopt automatisch
14% korting

€55,00 69,44
12 maanden (16 nrs.) Stopt automatisch
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fashionchick Girls cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 16,52
3 maanden (4 nrs.)
9% korting

€25,00 28,91
5 maanden (7 nrs.)
14% korting

€55,00 69,44
12 maanden (16 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

  • Katja

Ik ga al jaren naar Fashionchick. Zeker als ik een outfit voor een speciale gelegenheid zoek. Leuk dat er nu ook een tijdschrift is. Misschien dat het wat te jong (girls?) is voor mij. Eerst dus maar een proefabonnementje.

Sterke punten
  • Informatief

Over Fashionchick Girls

Fashionchick Girls is all about fashion, beauty, love & life. Je bent dankzij Fashionchick Girls als eerste op de hoogte van de laatste budgetmode. En om het nog leuker te maken, de looks in blad kan je zó online shoppen op Fashionchickgirls.nl.

Verder krijg je het beste advies in de rubriek "Dare to ask" over jongens, liefde en het leven en staat het tijdschrift vol shocking real life-verhalen, street style, beautytips, easy DIYs en onmisbare shoptips om jouw look up-to-date te houden. Have a fun & fashionable life!

Fashionchick Girls digitaal lezen

Met een Fashionchick Girls abonnement lees je iedere Fashionchick Girls digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Fashionchick Girls digitaal lezen

Proefabonnement Fashionchick Girls

Een Fashionchick Girls proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke en leerzame tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Fashionchick Girls cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een nieuwsgiering kind leuk verrassen? Geef een abonnement Fashionchick Girls cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Fashionchick Girls proefabonnement

  • Fashionchick Girls als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Fashionchick Girls Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fashionchick Girls. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fashionchick Girls klantenservice