Fiets abonnementen

Met een Fiets proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die het maximale uit fietsen wil halen. Ieder nummer van dit tijdschrift staat vol met tips over materiaal en techniek, prachtige routes in binnen- en buitenland, inspirerende interviews en expertadvies voor beter trainen en presteren. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Fiets cadeauabonnement onderaan.


€19,99 20,85
3 nummers Stopt automatisch
4% korting

€29,99 41,70
6 nummers
28% korting

€59,99 90,35
13 nummers incl. 1 special
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 20,85
3 nummers
4% korting

€38,99 41,70
6 nummers
11% korting

€79,99 90,35
13 nummers incl. 1 special
11% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Fiets biedt iedere maand de nieuwste accessoires, fietsvakanties in binnen- en buitenland, fietskleding, onderhoud en spectaculaire verhalen over de mooiste routes en de zwaarste evenementen. Ook brengen wij iedere maand een programma van de tochten bij jou in de buurt, omdat het toch om het fietsen zelf gaat natuurlijk.

Heb je een abonnement op Fiets? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Fiets ook digitaal lezen. Fiets heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest je de digitale editie. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Fiets proefabonnementen

Met een proefabonnement op Fiets maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 29% korting op de winkelprijs. Er is al een Fiets proefabonnement voor €9,95.

Je kunt een abonnement op Fiets ook cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Fiets cadeauabonnement vanaf €19,99.

Fiets verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Fiets. En profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs.