Fiets abonnementen

Met een Fiets proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die het maximale uit fietsen wil halen. Ieder nummer van dit tijdschrift staat vol met tips over materiaal en techniek, prachtige routes in binnen- en buitenland, inspirerende interviews en expertadvies voor beter trainen en presteren. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Fiets cadeauabonnement onderaan.


€17,49 20,25
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€32,49 40,50
6 nummers
20% korting

€64,99 87,75
13 nummers incl. 1 special
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,99 20,25
3 nummers
7% korting

€36,99 40,50
6 nummers
9% korting

€74,99 87,75
13 nummers incl. 1 special
15% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Fiets biedt iedere maand de nieuwste accessoires, fietsvakanties in binnen- en buitenland, fietskleding, onderhoud en spectaculaire verhalen over de mooiste routes en de zwaarste evenementen. Ook brengen wij iedere maand een programma van de tochten bij jou in de buurt, omdat het toch om het fietsen zelf gaat natuurlijk.

Met een abonnement op Fiets ontvang je elke editie op papier én digitaal. Fiets heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot de nieuwste editie in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Fiets proefabonnementen

Met een proefabonnement op Fiets maak je vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 15% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Fiets proefabonnement voor €17,49.

Het is ook mogelijk om een Fiets abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Fiets cadeauabonnement vanaf €18,99.

Fiets verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Fiets abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 26% korting op de losse winkelprijs.