Fiets abonnementen

Met een Fiets proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die het maximale uit fietsen wil halen. Ieder nummer van dit tijdschrift staat vol met tips over materiaal en techniek, prachtige routes in binnen- en buitenland, inspirerende interviews en expertadvies voor beter trainen en presteren. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Fiets cadeauabonnement onderaan.


€19,99 21,92
3 maanden Stopt automatisch
8% korting

€29,99 44,70
6 maanden
33% korting

€59,99 94,95
1 jaar + 1 Special
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 21,92
3 maanden
8% korting

€38,99 44,70
6 maanden
12% korting

€79,99 94,95
1 jaar + 1 Special
11% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Fiets biedt iedere maand de nieuwste accessoires, fietsvakanties in binnen- en buitenland, fietskleding, onderhoud en spectaculaire verhalen over de mooiste routes en de zwaarste evenementen. Ook brengen wij iedere maand een programma van de tochten bij jou in de buurt, omdat het toch om het fietsen zelf gaat natuurlijk.

Ben je abonnee van Fiets? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Fiets ook digitaal lezen. Fiets heeft een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Om het magazine online te lezen download je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees 24/7 in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Fiets proefabonnementen

Met een proefabonnement op Fiets maak je voordelig kennis met dit fijne magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 8% korting. Een Fiets proefabonnement is er al voor €19,99.

Het is ook mogelijk om een Fiets abonnement cadeau te doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Fiets cadeauabonnement vanaf €19,99.

Fiets verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Fiets abonnement. En profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs.