Fiets abonnementen

Met een Fiets proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die het maximale uit fietsen wil halen. Ieder nummer van dit tijdschrift staat vol met tips over materiaal en techniek, prachtige routes in binnen- en buitenland, inspirerende interviews en expertadvies voor beter trainen en presteren. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Fiets cadeauabonnement onderaan.


€17,99 20,25
3 maanden (3 nrs.)
12% korting

€29,95 40,50
6 maanden (6 nrs.)
17% korting

€54,95 87,75
1 jaar (13 nrs.) incl. 1 special
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,99 20,25
3 maanden (3 nrs.)
12% korting

€35,00 40,50
6 maanden (6 nrs.)
14% korting

€65,00 87,75
1 jaar (13 nrs.) incl. 1 special
26% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Fiets biedt iedere maand de nieuwste accessoires, fietsvakanties in binnen- en buitenland, fietskleding, onderhoud en spectaculaire verhalen over de mooiste routes en de zwaarste evenementen. Ook brengen wij iedere maand een programma van de tochten bij jou in de buurt, omdat het toch om het fietsen zelf gaat natuurlijk.

Fiets cadeauabonnement

Heb je een vriend of vriendin die graag fietst? Geef een Fiets abonnement cadeau. Dit is een cadeau waar hij of zij gegarandeerd maandenlang plezier aan beleeft. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Fiets

  • Iedere maand Fiets als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Voordeliger dan los kopen in de winkel

(inkijkexemplaar)

Fiets Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fiets. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fiets klantenservice