Columbus Travel abonnementen

Met een Columbus Travel proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Hét reismagazine voor avontuurlijke reiziger. Met inspirerende tips voor stedentrips, vakanties en wereldreizen. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor reizigers door reizigers. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Columbus Travel cadeauabonnement onderaan.


€22,50 23,85
3 nummers Stopt automatisch
5% korting

€27,50 39,75
5 nummers
30% korting

€50,00 79,50
10 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Columbus Travel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,85
3 nummers
5% korting

€35,00 39,75
5 nummers
12% korting

€65,00 79,50
10 nummers
18% korting

Laatste reviews

 • Jacqueline
Op je bank de wereld rond!

Supermooie foto's; heel fijn te lezen reportages; goede praktische info; je waant je in het betreffende land/regio/stad. Top

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Teun
Leuke inspiratiebron

Leuke artiekelen en je kunt er veel inspiratie uit opdoen!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • Kim
Fijn blad boordevol reisinspiratie

Reisinspiratie maar ook -informatie. Verrassende bestemmingen, goed geschreven artikelen en prachtige, levendige fotos. Mooi blad, goed vormgegeven.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Columbus Travel

Columbus is hèt glossy reismagazine over bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Columbus laat je 8x per jaar wegdromen naar de mooiste plekken ter wereld, maar geeft ook veel praktische informatie en uitgebreide plattegronden.

Je wilt niet alleen over de mooiste plekken ter wereld dromen, je wilt ook zelf op reis! Daarom combineert Columbus schitterende fotografie en goed geschreven reportages met praktische informatie. Columbus is minimaal 144 pagina's dik en besteedt elke editie zowel aandacht aan citytrips als aan verre en Europese bestemmingen.

Als abonnee van Columbus Travel lees je alle edities op papier én online. Columbus Travel heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt 24/7 toegang tot het nieuwste nummer in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Columbus Travel proefabonnementen

Wil je Columbus Travel proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 5% korting op de winkelprijs. Een Columbus Travel proefabonnement is er al voor €22,50.

Ken je iemand die Columbus Travel met plezier zal lezen? Geef een Columbus Travel abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een Columbus Travel cadeauabonnement vanaf €22,50. Klik hier om Columbus Travel cadeau te geven.

Columbus Travel verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Columbus Travel. En profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs.