Columbus Travel abonnementen

Met een Columbus Travel proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Hét reismagazine voor avontuurlijke reiziger. Met inspirerende tips voor stedentrips, vakanties en wereldreizen. Dit tijdschrift wordt gemaakt voor reizigers door reizigers. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Columbus Travel cadeauabonnement onderaan.


€22,50 22,95
3 nummers Stopt automatisch
2% korting

€27,50 38,25
5 nummers
28% korting

€50,00 76,50
10 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Columbus Travel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 22,95
3 nummers
2% korting

€35,00 38,25
5 nummers
8% korting

€65,00 72,50
10 nummers
10% korting

Laatste reviews

 • Jacqueline
Op je bank de wereld rond!

Supermooie foto's; heel fijn te lezen reportages; goede praktische info; je waant je in het betreffende land/regio/stad. Top

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Teun
Leuke inspiratiebron

Leuke artiekelen en je kunt er veel inspiratie uit opdoen!

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
 • Weinig verrassend
 • Kim
Fijn blad boordevol reisinspiratie

Reisinspiratie maar ook -informatie. Verrassende bestemmingen, goed geschreven artikelen en prachtige, levendige fotos. Mooi blad, goed vormgegeven.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Columbus Travel

Columbus is hèt glossy reismagazine over bestemmingen waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Columbus laat je 8x per jaar wegdromen naar de mooiste plekken ter wereld, maar geeft ook veel praktische informatie en uitgebreide plattegronden.

Je wilt niet alleen over de mooiste plekken ter wereld dromen, je wilt ook zelf op reis! Daarom combineert Columbus schitterende fotografie en goed geschreven reportages met praktische informatie. Columbus is minimaal 144 pagina's dik en besteedt elke editie zowel aandacht aan citytrips als aan verre en Europese bestemmingen.

Met een abonnement op Columbus Travel ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Columbus Travel heeft een eigen app waarin je de digitale editie leest. Download de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt 24/7 toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien.

Columbus Travel proefabonnementen

Met een Columbus Travel proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 2% korting op de losse verkoopprijs. Een Columbus Travel proefabonnement is er al voor €22,50.

Ken je iemand die Columbus Travel met genoegen zal lezen? Geef een Columbus Travel abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Columbus Travel cadeauabonnement vanaf €22,50.

Columbus Travel verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Columbus Travel. En profiteer van tot 35% korting op de winkelprijs.