Duiken abonnementen

Met een Duiken proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift waarin je de mooiste duikbestemmingen ter wereld bezoekt én laat zien hoe mooi duiken in Nederland kan zijn. Van reviews van duikmaterialen tot tips voor onderwaterfotografie en wrakduiken. Met een abonnement op dit magazine haal je meer uit deze fantastische sport. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Duiken cadeauabonnement onderaan.


€30,00 41,70
6 maanden (6 nrs.)
29% korting

€50,00 83,40
1 jaar (12 nrs.)
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 41,70
6 maanden (6 nrs.)
29% korting

€50,00 83,40
1 jaar (12 nrs.)
31% korting

Laatste reviews

  • Wil de Jager

In het magazine Duiken staan precies die dingen di ons interesseren. We hebben er al veel nuttige tips uitgehaald. Graag nog meer beschrijvingen van duikstekken buiten Nederland.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

  • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken richt zich op de sportduiker en de snorkelaar. De ideale mix van informatie met fantastische fotoreportages maakt Duiken tot een inspirerend magazine voor iedere onderwatersportliefhebber. Duiken brengt het nationale en internationale nieuws en er wordt aandacht besteed aan biologie, onderwaterfotografie, archeologie, wrakduiken en duikmateriaal.

Geef meer diepgang aan je hobby en neem een Duiken abonnement.


(inkijkexemplaar)

Proefabonnement Duiken

Nog niet overtuigd van een langlopend abonnement Duiken? Kies dan voor een Duiken proefabonnement. Deze zijn herkenbaar aan de vermelding 'stopt automatisch' bij de aanbieding.

Bezorging stopt overigens ook automatisch bij cadeauaabonnementen. Noch u, noch de ontvanger van het Duiken cadeauabonnement hoeft op te zeggen. Dit maakt Duiken een uitgelezen cadeau voor duikvrienden.

Voordelen Duiken abonnement

  • 12x per jaar het duikmagazine thuisbezorgd
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Duiken Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Duiken. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Duiken klantenservice