Duiken abonnementen

Met een Duiken proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift waarin je de mooiste duikbestemmingen ter wereld bezoekt én laat zien hoe mooi duiken in Nederland kan zijn. Van reviews van duikmaterialen tot tips voor onderwaterfotografie en wrakduiken. Met een abonnement op dit magazine haal je meer uit deze fantastische sport. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Duiken cadeauabonnement onderaan.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

Laatste reviews

  • Wil de Jager

In het magazine Duiken staan precies die dingen di ons interesseren. We hebben er al veel nuttige tips uitgehaald. Graag nog meer beschrijvingen van duikstekken buiten Nederland.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

  • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken richt zich op de sportduiker en de snorkelaar. De ideale mix van informatie met fantastische fotoreportages maakt Duiken tot een inspirerend magazine voor iedere onderwatersportliefhebber. Duiken brengt het nationale en internationale nieuws en er wordt aandacht besteed aan biologie, onderwaterfotografie, archeologie, wrakduiken en duikmateriaal.

Geef meer diepgang aan je hobby en neem een Duiken abonnement.

Met een abonnement op Duiken ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Duiken heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt altijd toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Je kunt een Duiken abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Er is al een Duiken cadeauabonnement vanaf €30,00.

Duiken verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Duiken abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 31% korting op de losse winkelprijs.