Beet abonnementen

Met een Beet proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Ontvang 9x per jaar de nieuwste editie van dit toonaangevende vistijdschrift. Vol verhalen en tips van bekende hengelsporters, het laatste nieuws over materiaal en wedstrijden, de beste visstekken en veel meer. Hét magazine voor iedere visser. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Beet cadeauabonnement onderaan.


€29,95 59,50
1 jaar (9 nrs.)
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Beet cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,95 59,50
1 jaar (9 nrs.)
50% korting

Laatste reviews

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

Over Beet

Beet is een actuele bron van praktijk-artikelen, leerzame reportages, nationaal- en internationaal hengelnieuws, wedstrijdverslagen, stekkeninformatie en nieuwe materialen. Ontvang nu iedere maand het meest informatieve en toonaangevende hengelsportmagazine van de Benelux in jouw brievenbus.

Proefabonnement Beet

Een Beet proefabonnement is een bij (uit)stek mooie manier om kennis te maken met dit leidende visblad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Beet cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend(in) die graag vist? Geef een Beet abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Beet proefabonnement

  • 9x per jaar het vistijdschrift als eerste op de mat
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Veel goedkoper dan los kopen

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Beet Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Beet. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Beet klantenservice