Beet abonnementen

Met een Beet proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Ontvang 9x per jaar de nieuwste editie van dit toonaangevende vistijdschrift. Vol verhalen en tips van bekende hengelsporters, het laatste nieuws over materiaal en wedstrijden, de beste visstekken en veel meer. Hét magazine voor iedere visser. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Beet cadeauabonnement onderaan.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Beet cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,95 59,50
9 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

Over Beet

Beet is een actuele bron van praktijk-artikelen, leerzame reportages, nationaal- en internationaal hengelnieuws, wedstrijdverslagen, stekkeninformatie en nieuwe materialen. Ontvang nu iedere maand het meest informatieve en toonaangevende hengelsportmagazine van de Benelux in jouw brievenbus.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Beet cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een Beet cadeauabonnement vanaf €29,95.

Beet verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Beet abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 50% korting op de prijs in de winkel.