Beet abonnementen

Beet is jouw gids in de wereld van vissen. Dit tijdschrift staat boordevol nuttige tips, uitgebreide vistechnieken en het meest recente visnieuws. Of je nu een fervent karpervisser bent of graag op roofvis jaagt, Beet heeft het allemaal voor je.

Geniet van inspirerende vangstverhalen, praktische adviezen en schitterende fotografie van visplekken wereldwijd. Met Beet ben je altijd goed voorbereid en weet je precies waar en hoe je het beste kunt vissen. Laat je passie voor vissen groeien met Beet.


€15,00 26,85
4 maanden
44% korting

€59,95 80,55
1 jaar
26% korting

€119,00 161,10
2 jaar
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Beet cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,95 80,55
1 jaar
26% korting

Laatste reviews

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

Over Beet

Beet is een actuele bron van praktijk-artikelen, leerzame reportages, nationaal- en internationaal hengelnieuws, wedstrijdverslagen, stekkeninformatie en nieuwe materialen. Ontvang nu iedere maand het meest informatieve en toonaangevende hengelsportmagazine van de Benelux in jouw brievenbus.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op Beet? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. En er is al een Beet cadeauabonnement vanaf €59,95. Klik hier om Beet cadeau te geven.

Beet verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Beet abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 44% voordeliger uit dan in de winkel.