Beet abonnementen

Met een Beet proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Ontvang 9x per jaar de nieuwste editie van dit toonaangevende vistijdschrift. Vol verhalen en tips van bekende hengelsporters, het laatste nieuws over materiaal en wedstrijden, de beste visstekken en veel meer. Hét magazine voor iedere visser. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Beet cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

  • ben

Een mooi visblad met mooie verhalen en goede tips. top.

Over Beet

Beet is een actuele bron van praktijk-artikelen, leerzame reportages, nationaal- en internationaal hengelnieuws, wedstrijdverslagen, stekkeninformatie en nieuwe materialen. Ontvang nu iedere maand het meest informatieve en toonaangevende hengelsportmagazine van de Benelux in jouw brievenbus.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Beet cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Beet cadeauabonnement vanaf €29,95.

Beet verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Beet. En profiteer van tot 50% korting op de losse verkoopprijs.