G-Geschiedenis abonnementen

Met een G-Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een G-Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€25,00 44,00
1 jaar (8 nrs.)
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op G-Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 44,00
1 jaar (8 nrs.) + gratis Stamboom & Familie special t.w.v. €9,95
tijdelijk
43% korting

€25,00 44,00
1 jaar (8 nrs.)
43% korting

Laatste reviews

  • Diddy Greve

Leuk blad om te lezen. Wat mij betreft kunnen er wat meer onderwerpen over de oudere geschiedenis in staan, en over exotische landen en culturen. Verder een prima blad om in de vakantie helemaal uit te diepen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over G-Geschiedenis

Het magazine voor mensen met passie voor geschiedenis! Maak op een spannende én vermakelijke manier kennis maken met onze geschiedenis. In elk nummer nemen we u mee op een historische ontdekkingsreis. Elk nummer heeft 68 pagina's en schitterend geïllustreerde pagina's.


(inkijkexemplaar)

G-Geschiedenis Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van G-Geschiedenis. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor G-Geschiedenis:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.