G-Geschiedenis abonnementen

Met een G-Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je meeneemt op een historische ontdekkingsreis. Dit leuke en leerzame magazine voor iedereen met een passie voor geschiedenis. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een G-Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€25,00 44,00
1 jaar (8 nrs.)
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op G-Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 44,00
1 jaar (8 nrs.)
43% korting

Laatste reviews

  • Diddy Greve

Leuk blad om te lezen. Wat mij betreft kunnen er wat meer onderwerpen over de oudere geschiedenis in staan, en over exotische landen en culturen. Verder een prima blad om in de vakantie helemaal uit te diepen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over G-Geschiedenis

G-Geschiedenis neemt je met spannende verhalen mee op reis door de geschiedenis. Van het stenen tijdperk tot nu. Met alle grote gebeurtenissen en en belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis.

In ieder nummer van G-Geschiedenis wordt thema behandeld, zoals een bepaald tijdvlak. En alle aspecten van dit thema worden vanuit verschillende standpunten belicht, zodat het echt tot leven komt.

G-Geschiedenis cadeauabonnement

U kunt een G-Geschiedenis abonnement ook cadeau doen. Kijk naar de aanbiedingen onder Cadeauabonnementen. De bezorging stopt automatisch als het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

Voordelen van een G-Geschiedenis abonnement

  • G-Geschiedenis als eerste op de mat
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Korting t.o.v. de winkelprijs

(inkijkexemplaar)

G-Geschiedenis Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van G-Geschiedenis. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over G-Geschiedenis klantenservice