G-Geschiedenis abonnementen

Met een G-Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je meeneemt op een historische ontdekkingsreis. Dit leuke en leerzame magazine voor iedereen met een passie voor geschiedenis. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een G-Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op G-Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Diddy Greve

Leuk blad om te lezen. Wat mij betreft kunnen er wat meer onderwerpen over de oudere geschiedenis in staan, en over exotische landen en culturen. Verder een prima blad om in de vakantie helemaal uit te diepen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over G-Geschiedenis

G-Geschiedenis neemt je met spannende verhalen mee op reis door de geschiedenis. Van het stenen tijdperk tot nu. Met alle grote gebeurtenissen en en belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis.

In ieder nummer van G-Geschiedenis wordt thema behandeld, zoals een bepaald tijdvlak. En alle aspecten van dit thema worden vanuit verschillende standpunten belicht, zodat het echt tot leven komt.

G-Geschiedenis cadeauabonnement

U kunt een G-Geschiedenis abonnement ook cadeau doen. Kijk naar de aanbiedingen onder Cadeauabonnementen. De bezorging stopt automatisch als het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

Met een abonnement op G-Geschiedenis ontvang je elke editie op papier én digitaal. G-Geschiedenis heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle nummers waar en wanneer je maar wil in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Wil je een ander verrassen met een tijdelijk G-Geschiedenis abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een G-Geschiedenis cadeauabonnement vanaf €25,00.

G-Geschiedenis verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een G-Geschiedenis abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 50% goedkoper uit dan in de winkel.