G-Geschiedenis abonnementen

Met een G-Geschiedenis proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je meeneemt op een historische ontdekkingsreis. Dit leuke en leerzame magazine voor iedereen met een passie voor geschiedenis. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een G-Geschiedenis cadeauabonnement onderaan.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op G-Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Diddy Greve

Leuk blad om te lezen. Wat mij betreft kunnen er wat meer onderwerpen over de oudere geschiedenis in staan, en over exotische landen en culturen. Verder een prima blad om in de vakantie helemaal uit te diepen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over G-Geschiedenis

G-Geschiedenis neemt je met spannende verhalen mee op reis door de geschiedenis. Van het stenen tijdperk tot nu. Met alle grote gebeurtenissen en en belangrijke figuren uit de wereldgeschiedenis.

In ieder nummer van G-Geschiedenis wordt thema behandeld, zoals een bepaald tijdvlak. En alle aspecten van dit thema worden vanuit verschillende standpunten belicht, zodat het echt tot leven komt.

G-Geschiedenis cadeauabonnement

U kunt een G-Geschiedenis abonnement ook cadeau doen. Kijk naar de aanbiedingen onder Cadeauabonnementen. De bezorging stopt automatisch als het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

Abonnees van G-Geschiedenis ontvangen alle edities op papier en digitaal. G-Geschiedenis heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale edities. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Ken je iemand die G-Geschiedenis met plezier zal lezen? Geef een abonnement op G-Geschiedenis cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een G-Geschiedenis cadeauabonnement vanaf €25,00.

G-Geschiedenis verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op G-Geschiedenis. En profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs.