Geschiedenis Magazine abonnementen

Met een Geschiedenis Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 8x per jaar alles over de Vaderlandse geschiedenis en de historische hoogte- en dieptepunten in de rest van de wereld. Allemaal in één prachtig tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Geschiedenis Magazine cadeauabonnement onderaan.


€21,95 35,80
6 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
39% korting

€34,95 71,60
1 jaar (8 nrs.)
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 35,80
6 maanden (4 nrs.)
39% korting

€34,95 71,60
1 jaar (8 nrs.)
51% korting

Laatste reviews

  • Hugo

Ik heb er pas een ontvangen maar het is een mooi en toegankelijk tijdschrift.

Over Geschiedenis Magazine

De geschiedenis herschrijft zichzelf voortdurend. Reputaties sneuvelen of worden weer opgepoetst, overwinningen veranderen in nederlagen en vice versa, raadsels worden opgelost of brengen nóg meer raadsels voort. Wie de geschiedenis wil ontdekken, leest Geschiedenis Magazine. Zowel moderne geschiedenis als de prehistorie, de Gouden Eeuw en archeologie worden op interessante wijze belicht. Ook wordt er aandacht besteed aan belangrijke personen of gebeurtenissen als: de Tweede Wereld Oorlog, Columbus, Willem van Oranje en de Romeinen.

Geschiedenis Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus heb je een vriend of vriendin met een brede interesse? Geef een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Geschiedenis Magazine abonnement

  • 8x per jaar het geschiedenistijdschrift als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Voordeliger dan in de winkel

Geschiedenis Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Geschiedenis Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Geschiedenis Magazine klantenservice