Geschiedenis Magazine abonnementen

Met een Geschiedenis Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 51% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 8x per jaar alles over de Vaderlandse geschiedenis en de historische hoogte- en dieptepunten in de rest van de wereld. Allemaal in één prachtig tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Geschiedenis Magazine cadeauabonnement onderaan.


€21,95 35,80
4 nummers Stopt automatisch
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 35,80
4 nummers
39% korting

€34,95 71,60
8 nummers
51% korting

Laatste reviews

  • Hugo

Ik heb er pas een ontvangen maar het is een mooi en toegankelijk tijdschrift.

Over Geschiedenis Magazine

De geschiedenis herschrijft zichzelf voortdurend. Reputaties sneuvelen of worden weer opgepoetst, overwinningen veranderen in nederlagen en vice versa, raadsels worden opgelost of brengen nóg meer raadsels voort. Wie de geschiedenis wil ontdekken, leest Geschiedenis Magazine. Zowel moderne geschiedenis als de prehistorie, de Gouden Eeuw en archeologie worden op interessante wijze belicht. Ook wordt er aandacht besteed aan belangrijke personen of gebeurtenissen als: de Tweede Wereld Oorlog, Columbus, Willem van Oranje en de Romeinen.

Geschiedenis Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus heb je een vriend of vriendin met een brede interesse? Geef een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Geschiedenis Magazine proefabonnementen

Wil je Geschiedenis Magazine proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 39% korting. Een Geschiedenis Magazine proefabonnement is er al voor €21,95.

Ken je iemand die Geschiedenis Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Geschiedenis Magazine cadeauabonnement vanaf €21,95.

Geschiedenis Magazine verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Geschiedenis Magazine abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 51% korting op de winkelprijs.