Geschiedenis Magazine abonnementen

Geschiedenis Magazine is jouw venster naar het verleden. In elke uitgave vind je diepgaande artikelen, prachtige illustraties en boeiende verhalen over historische gebeurtenissen en figuren. Of je nu interesse hebt in de oudheid, de middeleeuwen of de moderne geschiedenis, Geschiedenis Magazine biedt je een schat aan informatie en inspiratie.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontdekkingen en geniet van gedetailleerde analyses die het verleden tot leven brengen. Met Geschiedenis Magazine maak je een fascinerende reis door de tijd.


€21,95 36,48
4 nummers Stopt automatisch
40% korting

€31,45 72,95
8 nummers
57% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 36,48
4 nummers
40% korting

€31,45 72,95
8 nummers
57% korting

Laatste reviews

  • Anneke
Super magazine

Veel informatie over de geschiedenis en vooral heel goed leesbaar!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Hugo

Ik heb er pas een ontvangen maar het is een mooi en toegankelijk tijdschrift.

Over Geschiedenis Magazine

De geschiedenis herschrijft zichzelf voortdurend. Reputaties sneuvelen of worden weer opgepoetst, overwinningen veranderen in nederlagen en vice versa, raadsels worden opgelost of brengen nóg meer raadsels voort. Wie de geschiedenis wil ontdekken, leest Geschiedenis Magazine. Zowel moderne geschiedenis als de prehistorie, de Gouden Eeuw en archeologie worden op interessante wijze belicht. Ook wordt er aandacht besteed aan belangrijke personen of gebeurtenissen als: de Tweede Wereld Oorlog, Columbus, Willem van Oranje en de Romeinen.

Geschiedenis Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus heb je een vriend of vriendin met een brede interesse? Geef een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Geschiedenis Magazine proefabonnementen

Wil je Geschiedenis Magazine zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 40% korting op de losse verkoopprijs. Een Geschiedenis Magazine proefabonnement is er al voor €21,95.

Ken je iemand die Geschiedenis Magazine met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Geschiedenis Magazine cadeauabonnement vanaf €21,95. Klik hier om Geschiedenis Magazine cadeau te geven.

Geschiedenis Magazine verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Geschiedenis Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 57% korting op de winkelprijs.