Happi kids abonnementen

Met een Happi kids proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor alle vaders en moeders die gaan voor een bewuste en positieve opvoeding van hun kind. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Happi kids cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Happi kids

Met een abonnement op het tijdschrift Happi.kids ontvang je vier keer per jaar inspirerende inzichten, liefdevolle wijze raad en ideeën voor een gelukkig en betekenisvol gezinsleven. Happi.kids is jouw gids voor bewust ouderschap.

Happi.kids proefabonnement

Probeer dit fijne, nieuwe tijdschrift voor moeders vrijblijvend met een proefabonnement Happi.kids. Of geef een abonnement cadeau aan een vriendin. Cadeauabonnementen stoppen net als proefabonnementen altijd automatisch.

Voordelen abonnement Happi.kids

  • Ieder seizoen als eerste het tijdschrift thuisbezorgd
  • Exclusieve evenementen en aanbiedingen
  • Mooie korting ten opzichte losse verkoop

Happi.kids Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Happi kids. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Happi kids klantenservice