Heaven abonnementen

Met een Heaven proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 46% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Heaven cadeauabonnement onderaan.


€22,50 42,00
6 nummers
46% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Heaven cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 42,00
6 nummers
46% korting

Laatste reviews

Over Heaven

Hou je van roots, folk, pop, rock, blues, jazz, soul en wereldmuziek? Ontdek samen met Heaven magazine nieuwe muziek van bewezen rasartiesten en aanstormende talenten. Lees interviews, beschouwingen en iedere nummer meer dan 100 recensies. Heaven magazine is dé gids voor de echte muziekliefhebber.

Wil je iemand anders verrassen met een Heaven abonnement? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Heaven cadeauabonnement vanaf €22,50.

Heaven verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Heaven abonnement. Als u nu hiervoor kiest, profiteert u van tot 46% korting op de prijs in de winkel.