Jazzism abonnementen

Met een Jazzism proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Jazzism cadeauabonnement onderaan.


€49,50 71,20
1 jaar
30% korting

€85,00 137,00
2 jaar
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Jazzism cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,50 71,20
1 jaar
30% korting

€85,00 137,00
2 jaar
38% korting

Laatste reviews

  • Ruurd
Fijn blad

Fijn blad met veel info over nieuwe releases, concerten en goede interviews en achtergrond verhalen. Een must-have voor iedere jazz liefhebber.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • rellum

Ik vind alles goed aan Jazzism.

  • cg

veel verschillende artikelen

  • DjinTonek

Muziek op website is prima, recencies in blad ook, maar blad zou beter naar website kunnen verwijzen om het meer een geheel te maken.

  • wouter

Het mooiste tijdschrift over Jazz dat ik ken. Voor de echte liefhebber.

  • jazz

Ik heb mijn man een abonnement jazzism cadeau gedaan. Mijn man is een jazz liefhebber en is van mening dat het een goed en informatief blad is.

Over Jazzism

Is Jazz cool? Soul warm? Blues heet? World zonnig? Vinden wij ook. Goede muziek verdient een echt lijfblad. Daarvoor is Jazzism Magazine. Bekende journalisten en fotografen over hun mooiste muziek. Kortom, alles over jazz, soul, blues en world in een prachtige glossy uitgave.

Met een abonnement op Jazzism ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Jazzism heeft een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Het is ook mogelijk om een Jazzism abonnement cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Jazzism cadeauabonnement vanaf €49,50.

Jazzism verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Jazzism abonnement. En profiteer van tot 38% korting op de losse verkoopprijs.