Jazzism abonnementen

Met een Jazzism proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Jazzism cadeauabonnement onderaan.


€31,50 47,40
6 nummers
34% korting

€60,00 94,80
12 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Jazzism cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,50 47,40
6 nummers
34% korting

€60,00 94,80
12 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Ruurd
Fijn blad

Fijn blad met veel info over nieuwe releases, concerten en goede interviews en achtergrond verhalen. Een must-have voor iedere jazz liefhebber.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • rellum

Ik vind alles goed aan Jazzism.

  • cg

veel verschillende artikelen

  • DjinTonek

Muziek op website is prima, recencies in blad ook, maar blad zou beter naar website kunnen verwijzen om het meer een geheel te maken.

  • wouter

Het mooiste tijdschrift over Jazz dat ik ken. Voor de echte liefhebber.

  • jazz

Ik heb mijn man een abonnement jazzism cadeau gedaan. Mijn man is een jazz liefhebber en is van mening dat het een goed en informatief blad is.

Over Jazzism

Is Jazz cool? Soul warm? Blues heet? World zonnig? Vinden wij ook. Goede muziek verdient een echt lijfblad. Daarvoor is Jazzism Magazine. Bekende journalisten en fotografen over hun mooiste muziek. Kortom, alles over jazz, soul, blues en world in een prachtige glossy uitgave.

Met een abonnement op Jazzism ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Jazzism heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees alle nummers waar en wanneer je maar wil in de app. Om eerder geopende edities nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Je kunt een abonnement op Jazzism ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Jazzism cadeauabonnement vanaf €31,50.

Jazzism verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Jazzism abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 37% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.