Jazzism abonnementen

Jazzism magazine is jouw gids in de veelzijdige wereld van jazz, soul en wereldmuziek. In elke uitgave vindt u diepgaande interviews, uitgebreide albumrecensies en verhalen die de essentie van muziek vieren. Of je nu op zoek bent naar nieuwe artiesten of meer wilt weten over je favoriete muzikanten, Jazzism biedt je de perfecte mix van informatie en inspiratie.

Blijf up-to-date met de laatste muziektrends en ontdek verborgen pareltjes die je niet mag missen. Met Jazzism magazine geniet je van muziek op een dieper niveau en verrijk je je muzikale horizon.


€53,00 71,20
1 jaar
26% korting

€91,00 137,00
2 jaar
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Jazzism cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€53,00 71,20
1 jaar
26% korting

€91,00 137,00
2 jaar
34% korting

Laatste reviews

  • Ruurd
Fijn blad

Fijn blad met veel info over nieuwe releases, concerten en goede interviews en achtergrond verhalen. Een must-have voor iedere jazz liefhebber.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • rellum

Ik vind alles goed aan Jazzism.

  • cg

veel verschillende artikelen

  • DjinTonek

Muziek op website is prima, recencies in blad ook, maar blad zou beter naar website kunnen verwijzen om het meer een geheel te maken.

  • wouter

Het mooiste tijdschrift over Jazz dat ik ken. Voor de echte liefhebber.

  • jazz

Ik heb mijn man een abonnement jazzism cadeau gedaan. Mijn man is een jazz liefhebber en is van mening dat het een goed en informatief blad is.

Over Jazzism

Is Jazz cool? Soul warm? Blues heet? World zonnig? Vinden wij ook. Goede muziek verdient een echt lijfblad. Daarvoor is Jazzism Magazine. Bekende journalisten en fotografen over hun mooiste muziek. Kortom, alles over jazz, soul, blues en world in een prachtige glossy uitgave.

Met een abonnement op Jazzism ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Jazzism heeft een eigen app. Hierin vindt je de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie 24/7 in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Ken je iemand die Jazzism met plezier zal lezen? Geef een Jazzism abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Er is al een Jazzism cadeauabonnement vanaf €53,00. Klik hier om Jazzism cadeau te geven.

Jazzism verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Jazzism abonnement. En profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs.