Landleven Specials abonnementen

Met een Landleven Specials proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 46% korting op de winkelprijs. De specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s. Van tuintips tot DIY-projecten in het huis. Vier keer per jaar lees je alles over dat ene onderwerp, prachtig geïllustreerd met prachtige foto's en waar nodig duidelijke stappenplannen.


€19,50 35,80
4 nummers
46% korting

Laatste reviews

Over Landleven Specials

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s met ruim 130 pagina’s. Met een abonnement op Landleven Special ontvangt u alles van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten.

De specials verschijnen vier per jaar. Voorbeelden zijn: Landleven Streekgerechten (oktober 2019) Vogels kijken (februari 2020). Landleven Tuinfeest (juni 2020). Landleven Groente & Fruit (september 2020) en Handwerken (november 2020).

Voordelen Landleven Specials abonnement

  • Mis geen enkele Landleven Special
  • Kortingsacties voor abonnees
  • Korting t.o.v. de winkelprijs
(inkijkexemplaar)

Landleven Specials proefabonnementen

Met een Landleven Specials proefabonnement maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je daarnaast van 28% korting. Er is al een Landleven Specials proefabonnement voor €9,95.

Landleven Specials verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Landleven Specials abonnement. En profiteer van tot 46% korting op de losse verkoopprijs.