Landleven Specials abonnementen

Met een Landleven Specials proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. De specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s. Van tuintips tot DIY-projecten in het huis. Vier keer per jaar lees je alles over dat ene onderwerp, prachtig geïllustreerd met prachtige foto's en waar nodig duidelijke stappenplannen.


€19,50 31,80
1 jaar (4 nrs.)
39% korting

Laatste reviews

Over Landleven Specials

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s met ruim 130 pagina’s. Met een abonnement op Landleven Special ontvangt u alles van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten.

De specials verschijnen vier per jaar. Voorbeelden zijn: Landleven Streekgerechten (oktober 2019) Vogels kijken (februari 2020). Landleven Tuinfeest (juni 2020). Landleven Groente & Fruit (september 2020) en Handwerken (november 2020).

Voordelen Landleven Specials abonnement

  • Mis geen enkele Landleven Special
  • Kortingsacties voor abonnees
  • Korting t.o.v. de winkelprijs

(inkijkexemplaar)

Landleven Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Landleven Specials. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Landleven Specials klantenservice