Landleven Specials abonnementen

Met een Landleven Specials proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. De specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s. Van tuintips tot DIY-projecten in het huis. Vier keer per jaar lees je alles over dat ene onderwerp, prachtig geïllustreerd met prachtige foto's en waar nodig duidelijke stappenplannen.


€19,50 31,80
4 nummers
39% korting

Laatste reviews

Over Landleven Specials

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s met ruim 130 pagina’s. Met een abonnement op Landleven Special ontvangt u alles van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten.

De specials verschijnen vier per jaar. Voorbeelden zijn: Landleven Streekgerechten (oktober 2019) Vogels kijken (februari 2020). Landleven Tuinfeest (juni 2020). Landleven Groente & Fruit (september 2020) en Handwerken (november 2020).

Voordelen Landleven Specials abonnement

  • Mis geen enkele Landleven Special
  • Kortingsacties voor abonnees
  • Korting t.o.v. de winkelprijs
(inkijkexemplaar)

Landleven Specials verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Landleven Specials abonnement. En profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs.