LandIdee abonnementen

Met een LandIdee proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 47% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift over gezelligheid en genieten van de mooie dingen in het leven. Van heerlijk koken tot tuinieren. Ieder nummer van dit heerlijke magazine staat vol met de laatste trends en de leukste ideeën voor het binnen- en buitenleven. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een LandIdee cadeauabonnement onderaan.


€14,95 27,80
4 nummers Stopt automatisch
47% korting

€29,95 41,70
6 nummers
28% korting

€54,95 83,40
12 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op LandIdee cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 27,80
4 nummers
47% korting

€29,95 41,70
6 nummers
28% korting

€54,95 83,40
12 nummers
35% korting

Laatste reviews

 • Boerinnetje
Mooi hip tijdschrift

Mooi tijdschrift bruikbare recepten en patronen ect. Lees het meerdere keren ook leuk om cadeau te geven

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • ria
leuk blad

Ik vind het blad heel divers

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • a.n. boer

Ik heb nr 4 ( augustus ) ontvangen en wacht op de volgende. Kan nog geen goed oordeel geven.

 • mar

Het is een blad voor een brede interesse in het buitenleven.

 • Dirk Hardebol

Het eerste exemplaar nog niet ontvangen!

 • i vroegh

leuk gezellig blad

 • H. Hartog

Het is een mooi geheel.

 • suze

Landidee is een prachtig uitgevoerd blad met goede artikelen.

 • Jane

Ik hou van nieuwe ideeen die seizoen verbonden zijn. Mijn eerste nummer is december-januari, nr. 6 en ik mis hier meer afwisselende inspiratie rondom de kerst.

 • giovanni43

Voor de aardigheid een abonnement Landidee genomen. Wens van mijn partner.

 • MenT

landidee is een fijn tijdschrift, zeker als je weer wat meer tijd hebt om van het leven te genieten

 • Craig

Een prachtig magazine. Al veel goede tips uitgehaald voor uitjes met het gezin.

 • Vergeer

Mooi tijdschrift.

Over LandIdee

Landidee staat voor gezelligheid en genieten van het goede leven, in en rondom het huis. Ieder nummer brengt je inspirerende verhalen, persoonlijke interviews, de laatste woontrends en beste tips voor in de tuin. Kortom, hou je van het binnen- en buitenleven? Kies dan voor een Landidee proefabonnement of abonnement.

Van heerlijke recepten tot de laatste warme woontrends. En van tuin- tot gezondheidstips. Je vindt het allemaal in Landidee. Het goede leven staat voorop. In goede gezondheid. In goed gezelschap. En in een fijne omgeving. Landidee is genieten.

Abonnees van LandIdee ontvangen alle nummers op papier en digitaal. LandIdee heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities leest. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot de nieuwste editie in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

LandIdee proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 47% korting op de winkelprijs. Een LandIdee proefabonnement is er al voor €14,95.

Ken je iemand die LandIdee met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. En er is al een LandIdee cadeauabonnement vanaf €14,95.

LandIdee verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op LandIdee. En profiteer van tot 47% korting op de winkelprijs.