LEGO Life magazine abonnementen

Met een LEGO Life magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een LEGO Life magazine cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Katja
Superleuk (en slim)

Het is gewoon een volwaardig tijdschrift voor kinderen. Heel mooi gemaakt en leuk. Gratis nota bene. Maar het is natuurlijk niet voor het goede doe: bereid je er op voor dat je kind om meer lego bouwsels gaat vragen. Hoe erg je dat vindt hangt van je budget af en hoe erg je kind er om gaat vragen. Mijn zoon moet wachten op verjaardagen en sinterklaas enzovoort. Soms neem ik wat over van vriendinnen of koop ik wat op marktplaats.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over LEGO Life magazine

Het LEGO Life magazine is een superleuk en GRATIS magazine voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud. Het zit vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en zo veel meer! Daarbij wordt het vier keer per jaar gratis aan je deur geleverd.

Het enige wat je als ouder moet doen, is een LEGO account aanmaken en je adresgegevens invullen. Het LEGO Life magazine is uitsluitend beschikbaar voor kinderen tussen 5 en 9 jaar.

Het gratis abonnement op LEGO Life Magazine

  • 4 keer per jaar gratis
  • Informatie over superleuke LEGO activiteiten
  • Stripverhalen over LEGO personages
  • Geweldige LEGO posters
  • Coole creaties van kinderen

LEGO Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van LEGO Life magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor LEGO Life magazine:

* Internationale telefoontarieven van toepassing

Het gratis telefoonnummer kan door sommige providers worden geblokkeerd en kan (afhankelijk van de provider) geld kosten wanneer wordt gebeld met een mobiele telefoon.

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.