Libelle Puzzelen abonnementen

Met een Libelle Puzzelen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Libelle Puzzelen cadeauabonnement onderaan.

Libelle Puzzelen staat garant voor urenlang puzzelplezier.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen is voor puzzelliefhebbers. Lekker ontspannen met 3 en 4 sterren puzzels. En tegelijkertijd je hersenen scherp houden. Wat wil je nog meer?

Met een abonnement op Libelle Puzzelen ontvang iedere 2 maanden een puzzelboek vol woordzoekers, kruiswoordpuzzels, legpuzzels, Zweedse puzzels, cryptogrammen, sudoku’s en filippines. Meer dan 40 pagina's met puur puzzelplezier!

Proefabonnement Libelle Puzzelen

Een Libelle Puzzelen proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit heerlijke puzzelblad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Libelle Puzzelen cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriendin die van puzzelen houdt? Geef een abonnement Libelle Puzzelen cadeau. Ze zal hier urenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Libelle Puzzelen proefabonnement

  • Tweemaandelijks Libelle Puzzelen als eerste in huis
  • Altijd kans op mooie prijzen
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle Puzzelen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle Puzzelen klantenservice