Libelle abonnementen

Met een Libelle proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Libelle biedt inspirerende verhalen, mode- en beautytrends, en handige tips voor een gezond en stijlvol leven. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van dit geliefde tijdschrift.


€12,00 19,60
4 nummers Stopt automatisch
39% korting

€7,50 11,92per maand
6 maanden altijd opzegbaar
37% korting

Laatste reviews

  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle weet wat vrouwen willen. Wat ze willen lezen, horen, zien én beleven. En daarom staat Libelle iedere week vol met artikelen en verhalen waar vrouwen inspiratie uithalen om het leven nóg leuker te maken.

Al ruim 85 jaar maakt de redactie van Libelle van ieder nummer een feestje. Met artikelen over mode, wonen, lekker eten en mooie reizen. Maar ook met persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende mensen. Libelle is persoonlijk, eerlijk en warm. Met de kracht om vrouwen te verrassen, te inspireren en te ontroeren.

Libelle digitaal lezen

Als abonnee van Libelle lees je alle nummers op papier én online.

Libelle op Tijdschrift.nl

In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Libelle proefabonnementen

Met een proefabonnement op Libelle maak je vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 39% korting op de losse verkoopprijs. Een Libelle proefabonnement is er al voor €12,00.

Libelle verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Libelle. En profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs.