Libelle abonnementen

Met een Libelle proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 82% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks een tijdschrift vol persoonlijke en aangrijpende verhalen. Exclusieve interviews. Prachtige (foto)reportages. Praktische woon- en tuintips. Populaire columns. En veel meer. Kortom een magazine voor iedere vrouw.


€4,00 22,12
4 nummers Stopt automatisch
82% korting

€4,25 5,76per week
1 jaar
26% korting

€3,75 5,76per week
3 jaar
35% korting

Laatste reviews

  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle weet wat vrouwen willen. Wat ze willen lezen, horen, zien én beleven. En daarom staat Libelle iedere week vol met artikelen en verhalen waar vrouwen inspiratie uithalen om het leven nóg leuker te maken.

Al ruim 85 jaar maakt de redactie van Libelle van ieder nummer een feestje. Met artikelen over mode, wonen, lekker eten en mooie reizen. Maar ook met persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende mensen. Libelle is persoonlijk, eerlijk en warm. Met de kracht om vrouwen te verrassen, te inspireren en te ontroeren.

Libelle digitaal lezen

Heb je een abonnement op Libelle? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Libelle ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Libelle proefabonnementen

Wil je Libelle zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 82% korting op de winkelprijs. Er is al een Libelle proefabonnement voor €4,00.

Libelle verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Libelle abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 82% korting op de losse winkelprijs.