Libelle abonnementen

Met een Libelle proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 92% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks een tijdschrift vol persoonlijke en aangrijpende verhalen. Exclusieve interviews. Prachtige (foto)reportages. Praktische woon- en tuintips. Populaire columns. En veel meer. Kortom een magazine voor iedere vrouw.


€6,00 33,18
4 nummers Stopt automatisch
92% korting

€2,95 5,53per nummer
1 jaar + 2 gratis tickets voor dierentuin naar keuze
tijdelijk
47% korting

Laatste reviews

  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle weet wat vrouwen willen. Wat ze willen lezen, horen, zien én beleven. En daarom staat Libelle iedere week vol met artikelen en verhalen waar vrouwen inspiratie uithalen om het leven nóg leuker te maken.

Al ruim 85 jaar maakt de redactie van Libelle van ieder nummer een feestje. Met artikelen over mode, wonen, lekker eten en mooie reizen. Maar ook met persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende mensen. Libelle is persoonlijk, eerlijk en warm. Met de kracht om vrouwen te verrassen, te inspireren en te ontroeren.

Libelle digitaal lezen

Met een abonnement op Libelle ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Libelle proefabonnementen

Wil je Libelle eerst zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Er is al een Libelle proefabonnement voor €4,00.

Libelle verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Libelle abonnement. En profiteer van tot 30% korting op de winkelprijs.