Libelle abonnementen

Met een Libelle proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks een tijdschrift vol persoonlijke en aangrijpende verhalen. Exclusieve interviews. Prachtige (foto)reportages. Praktische woon- en tuintips. Populaire columns. En veel meer. Kortom een magazine voor iedere vrouw.


€6,99
4 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
 

€3,75 4,84per week
1 jaar
23% korting

€3,50 4,84per week
2 jaar
28% korting

€3,25 4,84per week
3 jaar
33% korting

Laatste reviews

  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Libelle weet wat vrouwen willen. Wat ze willen lezen, horen, zien én beleven. En daarom staat Libelle iedere week vol met artikelen en verhalen waar vrouwen inspiratie uithalen om het leven nóg leuker te maken.

Al ruim 85 jaar maakt de redactie van Libelle van ieder nummer een feestje. Met artikelen over mode, wonen, lekker eten en mooie reizen. Maar ook met persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende mensen. Libelle is persoonlijk, eerlijk en warm. Met de kracht om vrouwen te verrassen, te inspireren en te ontroeren.

Libelle digitaal lezen

Met een Libelle abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Libelle digitaal lezen

Proefabonnement Libelle

Een Libelle proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Libelle cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je vriendin die dit een positieve tijdschrift kan gebruiken of verdient? Geef een abonnement Libelle cadeau. Ze zal hier wekenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Libelle

  • Iedere week Libelle als eerste in huis
  • Ook Libelle digitaal lezen
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Libelle Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Libelle. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Libelle klantenservice