Margriet Puzzelen abonnementen

Met een Margriet Puzzelen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Margriet Puzzelen cadeauabonnement onderaan.

Margriet Puzzelen staat garant voor urenlang puzzelplezier. Op de bank, in de trein, aan het zwembad en het op strand.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Margriet Puzzelen

Hou jij van lekker ontspannen puzzelen? Niet te gemakkelijk en te moeilijk? Filippines, woordzoekers en sudoku’s? Probeer dan een abonnement op Margriet Puzzelen.

Met ruim 40 puzzels in ieder nummer garandeert Margriet Puzzelen urenlang puzzelplezier. In een handzaam puzzelblad voor in de trein, op vakantie en gewoon lekker thuis. In ieder nummer zijn bovendien nog mooie prijzen te winnen met de prijspuzzel!

Proefabonnement Margriet Puzzelen

Een Margriet Puzzelen proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met deze fijne boeken in tijdschriftenformat. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Margriet Puzzelen cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriendin die van puzzelen houdt? Geef een abonnement Margriet Puzzelen cadeau. Ze zal hier urenlang puzzelplezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Margriet Puzzelen proefabonnement

  • Margriet Puzzelen als eerste in huis
  • Kans op mooie prijzen
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Margriet Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Margriet Puzzelen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Margriet Puzzelen klantenservice