Lonely Planet Magazine abonnementen

Met een Lonely Planet Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Ontvang 10x per jaar de nieuwste editie van dit unieke tijdschrift voor iedereen die er graag op uittrekt. Met de beste tips voor korte stedentrips en lange reizen. Alles beschreven door de ervaren redacteuren en geïllustreerd met prachtige foto's. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Lonely Planet Magazine cadeauabonnement onderaan.


€15,25 17,97
3 nummers Stopt automatisch
17% korting

€24,00 29,95
5 nummers
25% korting

€45,00 59,90
10 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Lonely Planet Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,25 17,97
3 nummers
17% korting

€24,00 29,95
5 nummers
25% korting

€45,00 59,90
10 nummers
35% korting

Laatste reviews

 • Denice

Het blad leest erg makkelijk en staat boordevol goede tips voor reizen over de hele wereld, voor ieder wat leuks!

Sterke punten
 • Informatief
 • Afwisselend
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • Marga

Mooi blad. Je waant je in een heel andere wereld in je eigen stoel, in je eigen temperatuur en in je eigen sfeer.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • Wendy

Mooie reportages, leuke tips, en inspirerende bestemmingen

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend

Over Lonely Planet Magazine

Lonely Planet (Traveler) Magazine is een prachtige reisglossy dat de lezer laat wegdromen met bijzondere reisverhalen en fotografie. Van exotische bestemmingen tot indrukwekkende stedentrips. Je vindt het allemaal in Lonely Planet Magazine; voor iedere reiziger en met de beste tips voor ieder budget.

Neem nu een abonnement of proefabonnement. En mis geen van de prachtige reisartikelen, schitterende foto's en uitgebreide reistips.

Lonely Planet Magazine digitaal lezen

Als abonnee van Lonely Planet Magazine lees je alle edities op papier én online. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien.

Lonely Planet Magazine proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de toevoeging "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 17% korting op de winkelprijs. Een Lonely Planet Magazine proefabonnement is er al voor €15,25.

Het is ook mogelijk om een Lonely Planet Magazine abonnement cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Lonely Planet Magazine cadeauabonnement vanaf €15,25.

Lonely Planet Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Lonely Planet Magazine abonnement. En profiteer van tot 35% korting op de winkelprijs.