Margriet abonnementen

Met een Margriet proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 80% korting op de winkelprijs. Dit magazine is iedere week een feest. Met praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, persoonlijke (en soms aangrijpende) verhalen van andere vrouwen, inspirerende interviews, leuke reistips, vaste columns en veel meer. Dit tijdschrift staat garant voor leesplezier en een beetje meer geluk.


€4,00 19,40
4 nummers Stopt automatisch
80% korting

€4,00 5,53per week
1 jaar
28% korting

€4,60 6,22per week
1 jaar + 9x Margriet Extra
onze keuze
26% korting

€3,75 5,53per week
2 jaar
32% korting

€3,50 5,53per week
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

  • Jolanda Oome

Ik heb zojuist n proefabonnement op de Margriet afgesloten, omdat ik dat tijdschrift graag lees. Het voordeel van n proefabonnement is dat, als t me toch niet bevalt, ik er niet voor lange tijd aan vast zit. :)

Over Margriet

Met een Margriet abonnement geniet je iedere week van ruim 124 pagina's met alles over relaties, vrije tijd, beauty, lifestyle en gezondheid. Hilarische en heel herkenbare verhalen over o.a. werk, relaties en het gezin. Maar ook interessante achtergrondverhalen en actuele zaken. Margriet deelt emotie, geeft tips en biedt ontspanning.

Naast het weekblad brengt de redactie ook 8x per jaar Margriet Extra uit: speciale themanummers met nog meer inspiratie voor een gezond en leuk leven. Tot slot is er het puzzelblad: Margriet Puzzelen. Misschien wel het leukste puzzelboekje van Nederland.

Margriet digitaal lezen

Ben je abonnee van Margriet? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Margriet ook digitaal lezen. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Margriet proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 80% korting. Er is al een Margriet proefabonnement voor €4,00.

Margriet verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Margriet. En profiteer van tot 80% korting op de losse verkoopprijs.