Margriet abonnementen

Met een Margriet proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 83% korting op de winkelprijs. Dit magazine is iedere week een feest. Met praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, persoonlijke (en soms aangrijpende) verhalen van andere vrouwen, inspirerende interviews, leuke reistips, vaste columns en veel meer. Dit tijdschrift staat garant voor leesplezier en een beetje meer geluk.


€4,00 23,04
4 nummers Stopt automatisch
83% korting

€4,00 5,76per week
1 jaar
31% korting

€3,50 5,76per week
3 jaar
39% korting

Laatste reviews

  • Jolanda Oome

Ik heb zojuist n proefabonnement op de Margriet afgesloten, omdat ik dat tijdschrift graag lees. Het voordeel van n proefabonnement is dat, als t me toch niet bevalt, ik er niet voor lange tijd aan vast zit. :)

Over Margriet

Met een Margriet abonnement geniet je iedere week van ruim 124 pagina's met alles over relaties, vrije tijd, beauty, lifestyle en gezondheid. Hilarische en heel herkenbare verhalen over o.a. werk, relaties en het gezin. Maar ook interessante achtergrondverhalen en actuele zaken. Margriet deelt emotie, geeft tips en biedt ontspanning.

Naast het weekblad brengt de redactie ook 8x per jaar Margriet Extra uit: speciale themanummers met nog meer inspiratie voor een gezond en leuk leven. Tot slot is er het puzzelblad: Margriet Puzzelen. Misschien wel het leukste puzzelboekje van Nederland.

Margriet digitaal lezen

Abonnees van Margriet ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Margriet proefabonnementen

Met een Margriet proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 83% korting. Er is al een Margriet proefabonnement voor €4,00.

Margriet verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Margriet. En profiteer van tot 83% korting op de winkelprijs.