Margriet abonnementen

Met een Margriet proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 75% korting op de winkelprijs. Dit magazine is iedere week een feest. Met praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven, persoonlijke (en soms aangrijpende) verhalen van andere vrouwen, inspirerende interviews, leuke reistips, vaste columns en veel meer. Dit tijdschrift staat garant voor leesplezier en een beetje meer geluk.


€12,00 30,00
4 nummers Stopt automatisch
60% korting

€7,50 30,00per maand
6 maanden altijd opzegbaar
75% korting

Laatste reviews

  • Jolanda Oome

Ik heb zojuist n proefabonnement op de Margriet afgesloten, omdat ik dat tijdschrift graag lees. Het voordeel van n proefabonnement is dat, als t me toch niet bevalt, ik er niet voor lange tijd aan vast zit. :)

Over Margriet

Met een Margriet abonnement geniet je iedere week van ruim 124 pagina's met alles over relaties, vrije tijd, beauty, lifestyle en gezondheid. Hilarische en heel herkenbare verhalen over o.a. werk, relaties en het gezin. Maar ook interessante achtergrondverhalen en actuele zaken. Margriet deelt emotie, geeft tips en biedt ontspanning.

Naast het weekblad brengt de redactie ook 8x per jaar Margriet Extra uit: speciale themanummers met nog meer inspiratie voor een gezond en leuk leven. Tot slot is er het puzzelblad: Margriet Puzzelen. Misschien wel het leukste puzzelboekje van Nederland.

Margriet digitaal lezen

Heb je een abonnement op Margriet? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Margriet ook digitaal lezen.

Margriet op Tijdschrift.nl

In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien.

Margriet proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 60% korting op de winkelprijs. Er is al een Margriet proefabonnement voor €12,00.

Margriet verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Margriet abonnement. En profiteer van tot 75% korting op de losse verkoopprijs.