Mijn Hobbykaart XL abonnementen

Met een Mijn Hobbykaart XL proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 42% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnement onderaan.

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één.


€37,20 64,18
1 jaar (6 nrs.)
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,20 64,18
1 jaar (6 nrs.)
42% korting

Laatste reviews

Over Mijn Hobbykaart XL

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één. De circa 25 gevarieerde knipvellen met korte beschrijvingen geven je inspiratie om er je eigen draai aan te geven. Ook worden kaarten met beschrijvingen uitgelicht, zoals je gewend bent bij Creatief met Kaarten. Daarnaast nog een aantal extra knipvellen, patronen en elke uitgave een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement garandeert je inspiratie!

Voordelen abonnement Mijn Hobbykaart XL

  • 6x per jaar het blad thuisbezorgd
  • Toegang tot een online archief met eerdere edities
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan los kopen

Mijn Hobbykaart XL Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Mijn Hobbykaart XL. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Mijn Hobbykaart XL klantenservice