Mijn Hobbykaart XL abonnementen

Met een Mijn Hobbykaart XL proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 44% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnement onderaan.

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Mijn Hobbykaart XL

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één. De circa 25 gevarieerde knipvellen met korte beschrijvingen geven je inspiratie om er je eigen draai aan te geven. Ook worden kaarten met beschrijvingen uitgelicht, zoals je gewend bent bij Creatief met Kaarten. Daarnaast nog een aantal extra knipvellen, patronen en elke uitgave een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement garandeert je inspiratie!

Ken je iemand die Mijn Hobbykaart XL met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. En er is al een Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnement vanaf €37,20.

Mijn Hobbykaart XL verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Mijn Hobbykaart XL. En profiteer van tot 44% korting op de winkelprijs.