Mijn Hobbykaart XL abonnementen

Voor iedereen die dol is op het maken van kaarten, is Mijn Hobbykaart XL het perfecte tijdschrift. Elke editie zit vol met stap-voor-stap projecten, inspirerende ideeën en praktische tips om je kaarten nog mooier te maken. Of je nu een beginner bent of een ervaren kaartenmaker, Mijn Hobbykaart XL biedt je alles wat je nodig hebt om prachtige, unieke kaarten te creëren.

Met Mijn Hobbykaart XL geniet je van urenlang knutselplezier en ontdek je steeds nieuwe technieken en ontwerpen. Het tijdschrift is een bron van inspiratie voor iedereen die graag creatief bezig is en persoonlijke, handgemaakte kaarten wil maken.

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,20 66,15
5 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Mijn Hobbykaart XL

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één. De circa 25 gevarieerde knipvellen met korte beschrijvingen geven je inspiratie om er je eigen draai aan te geven. Ook worden kaarten met beschrijvingen uitgelicht, zoals je gewend bent bij Creatief met Kaarten. Daarnaast nog een aantal extra knipvellen, patronen en elke uitgave een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement garandeert je inspiratie!

Wil je iemand anders verrassen met een Mijn Hobbykaart XL abonnement? Dat kan. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnement vanaf €37,20. Klik hier om Mijn Hobbykaart XL cadeau te geven.

Mijn Hobbykaart XL verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Mijn Hobbykaart XL. En profiteer van tot 44% korting op de losse verkoopprijs.