Mijn Hobbykaart XL abonnementen

Met een Mijn Hobbykaart XL proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 42% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnement onderaan.

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één.


€37,20 64,18
6 nummers
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mijn Hobbykaart XL cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€37,20 64,18
6 nummers
42% korting

Laatste reviews

Over Mijn Hobbykaart XL

Mijn Hobbykaart XL is een tijdschrift én knipvellenboek in één. De circa 25 gevarieerde knipvellen met korte beschrijvingen geven je inspiratie om er je eigen draai aan te geven. Ook worden kaarten met beschrijvingen uitgelicht, zoals je gewend bent bij Creatief met Kaarten. Daarnaast nog een aantal extra knipvellen, patronen en elke uitgave een challenge. Een Mijn Hobbykaart XL abonnement garandeert je inspiratie!

Wil je een ander verrassen met een abonnement op Mijn Hobbykaart XL? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. Er is al een Mijn Hobbykaart XL cadeauabonnement vanaf €37,20.

Mijn Hobbykaart XL verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Mijn Hobbykaart XL abonnement. En profiteer van tot 42% korting op de winkelprijs.