Handwerken zonder Grenzen abonnementen

Met een Handwerken zonder Grenzen proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 21% korting op de winkelprijs. Het grootste handwerkblad van NL. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Handwerken zonder Grenzen cadeauabonnement onderaan.


€25,00 29,41
6 maanden (3 nrs.)
15% korting

€46,75 58,82
1 jaar (6 nrs.)
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Handwerken zonder Grenzen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,41
6 maanden (3 nrs.)
15% korting

€46,75 58,82
1 jaar (6 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

Over Handwerken zonder Grenzen

Handwerken zonder Grenzen is een tijdschrift met artikelen over handwerktechnieken waarbij de textiel de boventoon voert.

De onderwerpen kunnen uit ons eigen land, de landen om ons heen, maar ook van heel ver komen. Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden. Voorwerpen en gebruiken uit vroeger dagen kunnen heel interessante bronnen zijn voor het maken van nieuw eigentijds handwerk.

Handwerken zonder Grenzen Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Handwerken zonder Grenzen. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Handwerken zonder Grenzen:

De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.