HobbyHandig abonnementen

Met een HobbyHandig proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Hét magazine met alles over de creatieve hobby. Van handwerken tot kaarten maken, van Home Deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Dit is jouw tijdschrift voor tips, inspiratie en de laatste creatieve trends. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een HobbyHandig cadeauabonnement onderaan.


€49,80 79,94
1 jaar (6 nrs.)
38% korting

€89,60 157,38
2 jaar (12 nrs.)
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op HobbyHandig cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,80 79,94
1 jaar (6 nrs.)
38% korting

€89,60 157,38
2 jaar (12 nrs.)
43% korting

Laatste reviews

  • Sonja de Vries

Wat is er mooier om op Moederdag je liefste moeder een hobbymagazine abonnement te geven!

Over HobbyHandig

In HobbyHandig lees je alles over de creatieve hobby, van handwerken tot kaarten maken, van Home Deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Naast doe-artikelen lees je in dit magazine alles over de laatste creatieve trends.

Hobbyhandig digitaal lezen

Als abonnee lees je Hobbyhandig ook digitaal via het online archief met eerder verschenen nummers. Log in met jouw abonneenummer als gebruikersnaam en postcode als wachtwoord. En lees Hobbyhandig direct online.

Proefabonnement Hobbyhandig

Met een Hobbyhandig proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke blad. Je herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Hobbyhandig cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een vriendin, die graag creatief bezig is, een cadeau geven? Geef een Hobbyhandig abonnement cadeau.

Voordelen Hobbyhandig abonnement

  • Hobbyhandig als eerste op de mat
  • Leuke acties kortingen voor abonnees
  • Onbeperkt toegang tot het online archief
  • Zonder risico kennis maken met een Hobbyhandig proefabonnement*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Hobbyhandig Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van HobbyHandig. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over HobbyHandig klantenservice