HobbyHandig abonnementen

Met een HobbyHandig proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Hét magazine met alles over de creatieve hobby. Van handwerken tot kaarten maken, van Home Deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Dit is jouw tijdschrift voor tips, inspiratie en de laatste creatieve trends. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een HobbyHandig cadeauabonnement onderaan.


€49,80 83,00
6 nummers
40% korting

€89,90 163,50
12 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op HobbyHandig cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,80 83,00
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

  • Sonja de Vries

Wat is er mooier om op Moederdag je liefste moeder een hobbymagazine abonnement te geven!

Over HobbyHandig

In HobbyHandig lees je alles over de creatieve hobby, van handwerken tot kaarten maken, van Home Deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Naast doe-artikelen lees je in dit magazine alles over de laatste creatieve trends.

Met een abonnement op HobbyHandig ontvang je iedere editie op papier én digitaal. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Ken je iemand die HobbyHandig met plezier zal lezen? Geef een abonnement op HobbyHandig cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een HobbyHandig cadeauabonnement vanaf €49,80.

HobbyHandig verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een HobbyHandig abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 45% goedkoper uit dan in de winkel.