HobbyHandig abonnementen

Met een HobbyHandig proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Hét magazine met alles over de creatieve hobby. Van handwerken tot kaarten maken, van Home Deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Dit is jouw tijdschrift voor tips, inspiratie en de laatste creatieve trends. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een HobbyHandig cadeauabonnement onderaan.


€49,80 79,94
6 nummers
38% korting

€89,60 157,38
12 nummers
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op HobbyHandig cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,80 79,94
6 nummers
38% korting

€89,60 157,38
12 nummers
43% korting

Laatste reviews

  • Sonja de Vries

Wat is er mooier om op Moederdag je liefste moeder een hobbymagazine abonnement te geven!

Over HobbyHandig

In HobbyHandig lees je alles over de creatieve hobby, van handwerken tot kaarten maken, van Home Deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Naast doe-artikelen lees je in dit magazine alles over de laatste creatieve trends.

Als abonnee van HobbyHandig lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Het is ook mogelijk om HobbyHandig cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een HobbyHandig cadeauabonnement vanaf €49,80.

HobbyHandig verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een HobbyHandig abonnement. En profiteer van tot 43% korting op de winkelprijs.