Knipmode abonnementen

Met een Knipmode proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je helpt jouw eigen kleding te maken en jouw eigen stijl te ontwikkelen. Met in ieder nummer duidelijke patronen en werkbeschrijvingen voor de laatste mode en unieke styling-tips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Knipmode cadeauabonnement onderaan.


€27,99 28,80
3 maanden Stopt automatisch
3% korting

€39,99 57,60
6 maanden
31% korting

€69,99 108,12
1 jaar
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Knipmode cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,99 28,80
3 maanden
3% korting

€47,99 57,60
6 maanden
17% korting

€89,99 108,12
1 jaar
17% korting

Laatste reviews

  • Elly van den Boom

Door een geleende Knip Mode weer helemaal enthousiast geworden door de goede duidelijke patronen.

Over Knipmode

Knipmode bestaat al meer dan 40 jaar. Met Knipmode maak je het, weet je het en zie je er leuk uit! Het enige Nederlandse tijdschrift dat het huidige modebeeld omzet in zelfmaakkleding voor vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Knipmode is voor creatieve vrouwen die plezier hebben in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geven en op zoek zijn naar de ultieme pasvorm. Juist in deze tijd!

Knip Mode brengt elke maand de nieuwste zelfmaakmode, leuke accessoires en praktische schoonheidstips. De patronen zijn in veel verschillende maten, voor beginnende- en gevorderden naaisters. Verder veel tips en trucs, nieuwtjes, aanbiedingen en lekkere recepten. Kortom een lijfmagazine voor vrouwen die het zelf maken.

Knipmode proefabonnementen

Met een proefabonnement op Knipmode maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 3% korting. Er is al een Knipmode proefabonnement voor €27,99.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Knipmode cadeau te doen. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Knipmode cadeauabonnement vanaf €27,99.

Knipmode verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Knipmode abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 35% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.