Knip Mode abonnementen

Met een Knip Mode proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Knip Mode cadeauabonnement onderaan.


€22,50 24,75
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
9% korting

€37,50 49,50
6 maanden (6 nrs.)
24% korting

€62,50 99,00
1 jaar (12 nrs.)
37% korting

€110,00 198,00
2 jaar (24 nrs.)
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Knip Mode cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 24,75
3 maanden (3 nrs.)
9% korting

Laatste reviews

  • Elly van den Boom

Door een geleende Knip Mode weer helemaal enthousiast geworden door de goede duidelijke patronen.

Over Knip Mode

Knipmode bestaat al meer dan 40 jaar. Met Knipmode maak je het, weet je het en zie je er leuk uit! Het enige Nederlandse tijdschrift dat het huidige modebeeld omzet in zelfmaakkleding voor vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Knipmode is voor creatieve vrouwen die plezier hebben in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geven en op zoek zijn naar de ultieme pasvorm. Juist in deze tijd!

Knip Mode brengt elke maand de nieuwste zelfmaakmode, leuke accessoires en praktische schoonheidstips. De patronen zijn in veel verschillende maten, voor beginnende- en gevorderden naaisters. Verder veel tips en trucs, nieuwtjes, aanbiedingen en lekkere recepten. Kortom een lijfmagazine voor vrouwen die het zelf maken.

Proefabonnement Knipmode

Nog niet overtuigd? En wil je eerst nader kennis maken met het blad? Kies voor een Knipmode proefabonnement. Deze herkenbaar aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Dit geeft aan de bezorging automatisch stopt als het laatste nummer van de actie is ontvangen.

Voordelen Knipode abonnement

  • 12x per jaar Knipmode als eerste gratis thuisbezorgd
  • Abonneevoordeel in de Knipmode webshop
  • Veel voordeliger dan los kopen

Knip Mode Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Knip Mode. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Knip Mode klantenservice