Knipmode abonnementen

Met een Knipmode proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je helpt jouw eigen kleding te maken en jouw eigen stijl te ontwikkelen. Met in ieder nummer duidelijke patronen en werkbeschrijvingen voor de laatste mode en unieke styling-tips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Knipmode cadeauabonnement onderaan.


€22,99 27,03
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€42,99 54,06
6 nummers
20% korting

€74,99 108,12
12 nummers
31% korting

€130,00 216,24
24 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Knipmode cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,99 27,03
3 nummers
8% korting

€47,99 54,06
6 nummers
11% korting

€89,99 108,12
12 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Elly van den Boom

Door een geleende Knip Mode weer helemaal enthousiast geworden door de goede duidelijke patronen.

Over Knipmode

Knipmode bestaat al meer dan 40 jaar. Met Knipmode maak je het, weet je het en zie je er leuk uit! Het enige Nederlandse tijdschrift dat het huidige modebeeld omzet in zelfmaakkleding voor vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Knipmode is voor creatieve vrouwen die plezier hebben in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geven en op zoek zijn naar de ultieme pasvorm. Juist in deze tijd!

Knip Mode brengt elke maand de nieuwste zelfmaakmode, leuke accessoires en praktische schoonheidstips. De patronen zijn in veel verschillende maten, voor beginnende- en gevorderden naaisters. Verder veel tips en trucs, nieuwtjes, aanbiedingen en lekkere recepten. Kortom een lijfmagazine voor vrouwen die het zelf maken.

Knipmode proefabonnementen

Wil je Knipmode eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 15% korting op de winkelprijs. Een Knipmode proefabonnement is er al voor €22,99.

Je kunt een Knipmode abonnement ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Knipmode cadeauabonnement vanaf €24,99.

Knipmode verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Knipmode abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 40% korting op de losse winkelprijs.