Knipmode abonnementen

Met een Knipmode proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat je helpt jouw eigen kleding te maken en jouw eigen stijl te ontwikkelen. Met in ieder nummer duidelijke patronen en werkbeschrijvingen voor de laatste mode en unieke styling-tips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Knipmode cadeauabonnement onderaan.


€22,99 27,03
3 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
15% korting

€42,99 54,06
6 maanden (6 nrs.)
20% korting

€74,99 108,12
1 jaar (12 nrs.)
31% korting

€130,00 216,24
2 jaar (24 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Knipmode cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,99 27,03
3 maanden (3 nrs.)
8% korting

€47,99 54,06
6 maanden (6 nrs.)
11% korting

€89,99 108,12
1 jaar (12 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • Elly van den Boom

Door een geleende Knip Mode weer helemaal enthousiast geworden door de goede duidelijke patronen.

Over Knipmode

Knipmode bestaat al meer dan 40 jaar. Met Knipmode maak je het, weet je het en zie je er leuk uit! Het enige Nederlandse tijdschrift dat het huidige modebeeld omzet in zelfmaakkleding voor vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. Knipmode is voor creatieve vrouwen die plezier hebben in het maken van kleding en er graag een persoonlijke touch aan geven en op zoek zijn naar de ultieme pasvorm. Juist in deze tijd!

Knip Mode brengt elke maand de nieuwste zelfmaakmode, leuke accessoires en praktische schoonheidstips. De patronen zijn in veel verschillende maten, voor beginnende- en gevorderden naaisters. Verder veel tips en trucs, nieuwtjes, aanbiedingen en lekkere recepten. Kortom een lijfmagazine voor vrouwen die het zelf maken.

Proefabonnement Knipmode

Een Knipmode proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne tijdscrift over zelfmaakmode. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Knipmode cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je iemand verrassen die graag haar eigen kleding maakt? Geef dan een abonnement Knipmode cadeau. Dit staat garant voor maandenlang leesplezier en vele mooie kleren. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Knipmode

  • 12x per jaar Knipmode automatisch thuisbezorgd
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen in de winkel
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Knip Mode Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Knipmode. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Knipmode klantenservice