MjamTaart abonnementen

Met een MjamTaart proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die graag bakt en decoreert. Al sinds 2009 is dit het meest gelezen bakmagazine van Nederland en België. En met reden. In geen enkel ander blad vind je zoveel heerlijke recepten, nieuwe trends en handige tips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een MjamTaart cadeauabonnement onderaan.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

€61,20 82,54
8 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MjamTaart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over MjamTaart

Zowel ervaren als onervaren bakkers kunnen aan de slag met MjamTaart. Elk nummer staat vol recepten en stap-voor-stap projecten voor alle niveaus. Dankzij de duidelijke uitleg en mooie foto’s zet je in een handomdraai heerlijk gebak op tafel.

Naast recepten voor heerlijke baksles vind je ook talloze inspiratiefoto’s, producttests, praktische tips en interviews met indrukwekkende bakkers, zoals de winnaars van Heel Holland Bakt.

Ken je iemand die MjamTaart met plezier zal lezen? Geef een MjamTaart abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een MjamTaart cadeauabonnement vanaf €32,40.

MjamTaart verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op MjamTaart. En profiteer van tot 26% korting op de winkelprijs.