MjamTaart abonnementen

Met een MjamTaart proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor iedereen die graag bakt en decoreert. Al sinds 2009 is dit het meest gelezen bakmagazine van Nederland en België. En met reden. In geen enkel ander blad vind je zoveel heerlijke recepten, nieuwe trends en handige tips. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een MjamTaart cadeauabonnement onderaan.


€32,40 41,27
1 jaar (4 nrs.)
21% korting

€61,20 82,54
2 jaar (8 nrs.)
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MjamTaart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,40 41,27
1 jaar (4 nrs.)
21% korting

€61,20 82,54
2 jaar (8 nrs.)
26% korting

Laatste reviews

Over MjamTaart

Zowel ervaren als onervaren bakkers kunnen aan de slag met MjamTaart. Elk nummer staat vol recepten en stap-voor-stap projecten voor alle niveaus. Dankzij de duidelijke uitleg en mooie foto’s zet je in een handomdraai heerlijk gebak op tafel.

Naast recepten voor heerlijke baksles vind je ook talloze inspiratiefoto’s, producttests, praktische tips en interviews met indrukwekkende bakkers, zoals de winnaars van Heel Holland Bakt.

Mjam Taart digitaal lezen

Als abonnee lees je Mjam Taart ook digitaal via het online archief met eerder verschenen nummers. U logt eenvoudig in met uw abonneenummer als gebruikersnaam en postcode als wachtwoord. En u leest hierna het desbetreffende direct online.

Proefabonnement Mjam Taart

Met een Mjam Taart proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift voor taartenbakkers. Je herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Mjam Taart cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus ken je iemand die graag bakt? Geef een Mjam Taart abonnement cadeau.

Voordelen Mjam Taart abonnement

  • Mjam Taart als eerste in de bus
  • Leuke acties kortingen voor abonnees
  • Toegang tot het online archief met alle nummers
  • Zonder risico kennis maken met een Mjam Taart proefabonnement*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

MjamTaart! Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van MjamTaart. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over MjamTaart klantenservice