Mokum Magazine abonnementen

Met een Mokum Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Woon je in Amsterdam? Of woon je er niet meer maar bezoek je onze prachtige hoofdstad nog steeds graag? Dan wordt dit tijdschrift voor jou gemaakt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Mokum Magazine cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Mokum Magazine

Mokum Magazine is het tijdschrift voor Amsterdammers door Amsterdammers over Amsterdammers. Zie onze prachtige hoofdstad door de ogen van bekende en minder bekende Amsterdammers. Met persoonlijke verhalen en mooie fotoreportages.

In Mokum Magazine lees je natuurlijk ook wat de komende maand allemaal weer te doen is in Amsterdam. Waar je deze maand heerlijk kunt eten. En welke trekpleisters de toeristen waarschijnlijk niet zullen kennen.

Mokum Magazine ligt iedere maand op tal van plaatsen in Amsterdam gratis voor het oppakken. Wil je echter nooit meer te laat zijn of op zoek moeten naar een editie? Of woon je niet in Amsterdam? Neem dan een heel voordelig abonnement op Mokum Magazine en laat het thuisbezorgen; iedere maand en door heel Nederland.

Mokum Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Mokum Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Mokum Magazine:

De klantenservice van Mokum Magazine wordt verzorgd door Aboland. Aboland is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.