Naober abonnementen

Met een Naober proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 21% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Naober cadeauabonnement onderaan.


€22,50 23,80
4 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 35,70
6 nummers Stopt automatisch
16% korting

€28,50 35,70
6 nummers
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Naober cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,80
4 nummers
6% korting

€30,00 35,70
6 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • Karin Spijker

Naober, wat een geweldig tijdschrijft! Leuke, interessante en gezellige artikelen. Waar je ook over leest, je word gewoon nieuwsgierig en wilt erbij zijn. Enig! Dat wordt zeker een abonnement in de toekomst!

Over Naober

In de loop der tijd is de glossy een merk geworden, waar niemand omheen kan. Een tijdschrift met prachtige fotografie en indrukwekkende verhalen. Naober is fris en inspirerend en staat vol met spraakmakende en passievolle verhalen uit de streek.

Naober stelt de mens centraal. Laat hem of haar het woord doen. Over vroeger (een enkele keer), maar vooral over nu. Over eigentijdse zaken als leegloop en krimp, maar ook over het plezier dat de inwoners met elkaar beleven.

Naober proefabonnementen

Wil je Naober zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je ook nog van 6% korting. Er is al een Naober proefabonnement voor €22,50.

Het is ook mogelijk om een Naober abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Naober cadeauabonnement vanaf €22,50.

Naober verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Naober abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 6% korting op de prijs in de winkel.