Naober abonnementen

Met een Naober proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 21% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Naober cadeauabonnement onderaan.


€22,50 23,80
8 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
6% korting

€30,00 35,70
1 jaar (6 nrs.) Stopt automatisch
16% korting

€28,50 35,70
1 jaar (6 nrs.)
21% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Naober cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,80
8 maanden (4 nrs.)
6% korting

€30,00 35,70
1 jaar (6 nrs.)
16% korting

Laatste reviews

  • Karin Spijker

Naober, wat een geweldig tijdschrijft! Leuke, interessante en gezellige artikelen. Waar je ook over leest, je word gewoon nieuwsgierig en wilt erbij zijn. Enig! Dat wordt zeker een abonnement in de toekomst!

Over Naober

In de loop der tijd is de glossy een merk geworden, waar niemand omheen kan. Een tijdschrift met prachtige fotografie en indrukwekkende verhalen. Naober is fris en inspirerend en staat vol met spraakmakende en passievolle verhalen uit de streek.

Naober stelt de mens centraal. Laat hem of haar het woord doen. Over vroeger (een enkele keer), maar vooral over nu. Over eigentijdse zaken als leegloop en krimp, maar ook over het plezier dat de inwoners met elkaar beleven.

Voordelen van een Naober proefabonnement

  • Naober vrijblijvend proberen
  • Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch.*
  • Lokale aanbiedingen en kortingen voor abonnees
  • Voordeliger dan in de winkel

* Alleen indien duidelijk vermeld bij de aanbieding.

Naober Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Naober. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Naober klantenservice