Naober abonnementen

Met een Naober proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 21% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Naober cadeauabonnement onderaan.


€15,00 15,90
2 nummers Stopt automatisch
6% korting

€25,00 31,80
4 nummers Stopt automatisch
21% korting

€38,00 47,70
6 nummers
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Naober cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 15,90
2 nummers
6% korting

€25,00 31,80
4 nummers
21% korting

€39,50 47,70
6 nummers
17% korting

Laatste reviews

  • Karin Spijker

Naober, wat een geweldig tijdschrijft! Leuke, interessante en gezellige artikelen. Waar je ook over leest, je word gewoon nieuwsgierig en wilt erbij zijn. Enig! Dat wordt zeker een abonnement in de toekomst!

Over Naober

In de loop der tijd is de glossy een merk geworden, waar niemand omheen kan. Een tijdschrift met prachtige fotografie en indrukwekkende verhalen. Naober is fris en inspirerend en staat vol met spraakmakende en passievolle verhalen uit de streek.

Naober stelt de mens centraal. Laat hem of haar het woord doen. Over vroeger (een enkele keer), maar vooral over nu. Over eigentijdse zaken als leegloop en krimp, maar ook over het plezier dat de inwoners met elkaar beleven.

Naober proefabonnementen

Wil je Naober zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 21% korting op de losse verkoopprijs. Een Naober proefabonnement is er al voor €15,00.

Ken je iemand die Naober met plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Naober cadeauabonnement vanaf €15,00.

Naober verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Naober abonnement. En profiteer van tot 21% korting op de losse verkoopprijs.