Elegance abonnementen

Met een Elegance proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Ontvang 8x per jaar de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift thuis. Vol met de laatste trends op het gebied van mode, beauty, kunst en cultuur. Diepgaand, maatschappelijk betrokken en altijd inspirerend. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elegance cadeauabonnement onderaan.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

Laatste reviews

  • Fokke Oord

Veelzijdig, veelkleurig, afwisselend, hoge kwaliteit en stijlvol damesBlad. Kortom ik beveel Elegance van harte aan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

Over Elegance

Elegance is de eerste Nederlandse Glossy en groeide uit tot een van de grootste glossy's ter wereld. Elegance wordt gemaakt voor de elegante, chice, humorvolle, hoogopgeleide, modebewuste vrouw. De Elegance-vrouw houdt van mode, reizen en culinaire bezigheden.

Elegance digitaal lezen

Heb je een abonnement op Elegance? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Elegance ook digitaal lezen. Om eerder gelezen nummers nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Wil je iemand anders verrassen met een abonnement op Elegance? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Elegance cadeauabonnement vanaf €10,50.

Elegance verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Elegance abonnement. En profiteer van tot 33% korting op de losse verkoopprijs.