Elegance abonnementen

Met een Elegance proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Ontvang 8x per jaar de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift thuis. Vol met de laatste trends op het gebied van mode, beauty, kunst en cultuur. Diepgaand, maatschappelijk betrokken en altijd inspirerend. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elegance cadeauabonnement onderaan.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 13,98
2 nummers
25% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€37,50 55,92
8 nummers
33% korting

Laatste reviews

  • Fokke Oord

Veelzijdig, veelkleurig, afwisselend, hoge kwaliteit en stijlvol damesBlad. Kortom ik beveel Elegance van harte aan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

Over Elegance

Elegance is de eerste Nederlandse Glossy en groeide uit tot een van de grootste glossy's ter wereld. Elegance wordt gemaakt voor de elegante, chice, humorvolle, hoogopgeleide, modebewuste vrouw. De Elegance-vrouw houdt van mode, reizen en culinaire bezigheden.

Elegance digitaal lezen

Met een abonnement op Elegance ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Het is ook mogelijk om Elegance cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Elegance cadeauabonnement vanaf €10,50.

Elegance verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Elegance abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 33% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.