Elegance abonnementen

Ontvang altijd automatisch de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift thuis. Vol met de laatste trends op het gebied van mode, beauty, kunst en cultuur. Diepgaand, maatschappelijk betrokken en altijd inspirerend. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elegance cadeauabonnement onderaan.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

Laatste reviews

  • Fokke Oord

Veelzijdig, veelkleurig, afwisselend, hoge kwaliteit en stijlvol damesBlad. Kortom ik beveel Elegance van harte aan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

Over Elegance

Elegance is de eerste Nederlandse Glossy en groeide uit tot een van de grootste glossy's ter wereld. Elegance wordt gemaakt voor de elegante, chice, humorvolle, hoogopgeleide, modebewuste vrouw. De Elegance-vrouw houdt van mode, reizen en culinaire bezigheden.

Elegance digitaal lezen

Ben je abonnee van Elegance? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Elegance ook digitaal lezen. Om eerder geopende nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Ken je iemand die Elegance met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Elegance cadeauabonnement vanaf €15,98.

Elegance verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement.