Elegance abonnementen

Elegance magazine is jouw gids naar een stijlvol leven. Ontdek de nieuwste mode, beauty tips en lifestyle trends die je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu zoekt naar de perfecte outfit of advies over huidverzorging, Elegance magazine biedt het allemaal.

Met elke uitgave krijg je een kijkje in de wereld van high fashion en leer je hoe je deze trends kunt toepassen in je eigen leven. Elegance magazine maakt stijl en elegantie toegankelijk voor iedereen.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,98 15,98
3 maanden
 

€31,96 31,96
6 maanden
 

€63,92 63,92
1 jaar
 

Laatste reviews

  • Fokke Oord

Veelzijdig, veelkleurig, afwisselend, hoge kwaliteit en stijlvol damesBlad. Kortom ik beveel Elegance van harte aan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

Over Elegance

Elegance is de eerste Nederlandse Glossy en groeide uit tot een van de grootste glossy's ter wereld. Elegance wordt gemaakt voor de elegante, chice, humorvolle, hoogopgeleide, modebewuste vrouw. De Elegance-vrouw houdt van mode, reizen en culinaire bezigheden.

Elegance digitaal lezen

Abonnees van Elegance ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

Elegance op Tijdschrift.nl

In de app bewaarde nummers blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Je kunt een Elegance abonnement ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Er is al een Elegance cadeauabonnement vanaf €15,98. Klik hier om Elegance cadeau te geven.

Elegance verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.