Elegance abonnementen

Met een Elegance proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Ontvang 8x per jaar de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift thuis. Vol met de laatste trends op het gebied van mode, beauty, kunst en cultuur. Diepgaand, maatschappelijk betrokken en altijd inspirerend. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elegance cadeauabonnement onderaan.


€10,50 13,98
3 maanden (2 nrs.)
25% korting

€20,00 27,96
6 maanden (4 nrs.)
29% korting

€37,50 55,92
1 jaar (8 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elegance cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 13,98
3 maanden (2 nrs.)
25% korting

€20,00 27,96
6 maanden (4 nrs.)
29% korting

€37,50 55,92
1 jaar (8 nrs.)
33% korting

Laatste reviews

  • Fokke Oord

Veelzijdig, veelkleurig, afwisselend, hoge kwaliteit en stijlvol damesBlad. Kortom ik beveel Elegance van harte aan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • K lari van Staveren Illes

Ik hou van Elegance, klassiek en stijlvol, boeit, ideeen geeft als IKEA, maar met tradities.

Over Elegance

Elegance is de eerste Nederlandse Glossy en groeide uit tot een van de grootste glossy's ter wereld. Elegance wordt gemaakt voor de elegante, chice, humorvolle, hoogopgeleide, modebewuste vrouw. De Elegance-vrouw houdt van mode, reizen en culinaire bezigheden.

Elegance digitaal lezen

Met een Elegance abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/pijpermedia. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Elegance digitaal lezen

Proefabonnement Elegance

Een Elegance proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit culinaire magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Elegance cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus zoek je iets leuks voor een vriend of vriendin die houdt van lekker koken en heerlijk eten? Geef een Elegance abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Elegance proefabonnement

  • 8x per jaar Elegance als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Mooi korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Elegance Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Elegance. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Elegance klantenservice