Nieuw Israëlitiesch Weekblad abonnementen

Met een Nieuw Israëlitiesch Weekblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 75% korting op de winkelprijs. Het NIW is het oudste opinieweekblad van NL (uit 1865!) voor Joods Nederland . 44x per jaar brengt het NIW de Nederlands-Joodse gemeenschap en belangstellenden in Judaica nieuws, achtergronden en opinies. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nieuw Israëlitiesch Weekblad cadeauabonnement onderaan.


€10,00 39,50
10 weken (10 nrs.) Stopt automatisch
75% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nieuw Israëlitiesch Weekblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,00 39,50
10 weken (10 nrs.)
75% korting

Laatste reviews

Over Nieuw Israëlitiesch Weekblad

Het Nieuw Israëlietisch Weekblad is het oudste opinieweekblad van NL, voor iedereen die geïnteresseerd is in de Joodse wereld in de ruimste zin des woords. Je leest niet alleen artikelen over de actualiteit, cultuur, religie en geschiedenis maar ook opinies en politiek in zowel Den Haag als Europa en het Midden-Oosten.

Het NIW is voor álle Joden, van jong tot oud, van atheïst tot orthodox en van links tot rechts. Daarnaast wordt het veelvuldig gelezen door mensen die in het jodendom geïnteresseerd zijn.

NIW proefabonnement

Met een Nieuw Israëlietisch Weekblad proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit leuke meidenblad. Je herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

NIW cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je iemand met een interesse in de Joodse wereld, binnen en buiten Israël, een veelzijdig cadeau geven? Geef een NIW abonnement.

Voordelen NIW abonnement

  • 44x per jaar NIW als eerste op de mat
  • Inclusief NIW Digitaal
  • Zonder risico kennis maken met een NIW proefabonnement*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

NIW Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nieuw Israëlitiesch Weekblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nieuw Israëlitiesch Weekblad klantenservice