Noorderland abonnementen

Je ontvangt 8x per jaar hét tijdschrift over het goede (buiten)leven in Friesland, Drenthe en Groningen. Al meer dan 15 jaar doet de redactie van dit inspirerende magazine verslag van alle bezienswaardigheden in deze provincies. Van de steden en natuurgebieden tot de culturele evenementen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Noorderland cadeauabonnement onderaan.


€15,98 15,98
2 nummers
 

€31,96 31,96
4 nummers
 

€63,92 63,92
8 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Noorderland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,98 15,98
2 nummers
 

€31,96 31,96
4 nummers
 

€63,92 63,92
8 nummers
 

Laatste reviews

Over Noorderland

Noorderland is het magazine over het goede (buiten)leven in Friesland, Groningen en Drenthe en net daarbuiten. Natuur en cultuur, stad en platte land, land en water, mens en dier: Noorderland neemt de lezer mee op ontdekkingsreis.

Het tijdschrift onthult de verrassende schoonheid van het land en haar bewoners. Nieuwsgierig naar de prachtige reportages, schitterende foto's en interessante verhalen en wetenswaardigheden van Noorderland? Neem dan nu een Noorderland abonnement en laat je verrassen!

Noorderland digitaal lezen

Abonnees van Noorderland ontvangen alle edities op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

Ken je iemand die Noorderland met genoegen zal lezen? Geef een Noorderland abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Noorderland cadeauabonnement vanaf €15,98.

Noorderland verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement.