Noorderland abonnementen

Met een Noorderland proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 60% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 8x per jaar hét tijdschrift over het goede (buiten)leven in Friesland, Drenthe en Groningen. Al meer dan 15 jaar doet de redactie van dit inspirerende magazine verslag van alle bezienswaardigheden in deze provincies. Van de steden en natuurgebieden tot de culturele evenementen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Noorderland cadeauabonnement onderaan.


€10,50 20,97
3 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
50% korting

€20,00 27,96
6 maanden (4 nrs.)
29% korting

€36,00 55,92
1 jaar (8 nrs.)
36% korting

€45,00 111,84
2 jaar (16 nrs.)
60% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Noorderland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 20,97
3 maanden (2 nrs.)
50% korting

€20,00 27,96
6 maanden (4 nrs.)
29% korting

€36,00 55,92
1 jaar (8 nrs.)
36% korting

€45,00 111,84
2 jaar (16 nrs.)
60% korting

Laatste reviews

Over Noorderland

Noorderland is het magazine over het goede (buiten)leven in Friesland, Groningen en Drenthe en net daarbuiten. Natuur en cultuur, stad en platte land, land en water, mens en dier: Noorderland neemt de lezer mee op ontdekkingsreis.

Het tijdschrift onthult de verrassende schoonheid van het land en haar bewoners. Nieuwsgierig naar de prachtige reportages, schitterende foto's en interessante verhalen en wetenswaardigheden van Noorderland? Neem dan nu een Noorderland abonnement en laat je verrassen!

Noorderland digitaal lezen

Met een Noorderland abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/pijpermedia. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Noorderland digitaal lezen

Proefabonnement Noorderland

Een Noorderland proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit cultuurmagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

Noorderland cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend of vriendin met een liefde voor zijn of haar streek in het noorden van ons land verrassen? Geef een abonnement Noorderland cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Noorderland proefabonnement

  • 8x per jaar Noorderland als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Noorderland Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Noorderland. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Noorderland klantenservice