Noorderland abonnementen

Met een Noorderland proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Je ontvangt 8x per jaar hét tijdschrift over het goede (buiten)leven in Friesland, Drenthe en Groningen. Al meer dan 15 jaar doet de redactie van dit inspirerende magazine verslag van alle bezienswaardigheden in deze provincies. Van de steden en natuurgebieden tot de culturele evenementen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Noorderland cadeauabonnement onderaan.


€10,50 20,97
2 nummers Stopt automatisch
50% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Noorderland cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,50 20,97
2 nummers
50% korting

€20,00 27,96
4 nummers
29% korting

€36,00 55,92
8 nummers
36% korting

Laatste reviews

Over Noorderland

Noorderland is het magazine over het goede (buiten)leven in Friesland, Groningen en Drenthe en net daarbuiten. Natuur en cultuur, stad en platte land, land en water, mens en dier: Noorderland neemt de lezer mee op ontdekkingsreis.

Het tijdschrift onthult de verrassende schoonheid van het land en haar bewoners. Nieuwsgierig naar de prachtige reportages, schitterende foto's en interessante verhalen en wetenswaardigheden van Noorderland? Neem dan nu een Noorderland abonnement en laat je verrassen!

Noorderland digitaal lezen

Abonnees van Noorderland ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Noorderland proefabonnementen

Met een proefabonnement op Noorderland maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je van 50% korting. Er is al een Noorderland proefabonnement voor €10,50.

Ken je iemand die Noorderland met veel plezier zal lezen? Geef een Noorderland abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. En er is al een Noorderland cadeauabonnement vanaf €10,50.

Noorderland verschijnt 8x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Noorderland abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 50% korting op de prijs in de winkel.