Office Rendement abonnementen

Met een Office Rendement proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 85% korting op de winkelprijs.

Office Rendement is hét praktische vakblad voor de secretaresse en office manager.


€15,00 99,00
3 maanden
85% korting

Laatste reviews

Over Office Rendement

De insteek van dit praktische vakmagazine is: hoe draag ik bij aan een beter rendement van de organisatie? Het vakkundige magazine staat vol met actueel nieuws, vergelijkende warenonderzoeken en handige artikelen.

Office Rendement is hét praktische blad voor de office manager met als insteek: hoe draag ik bij aan een beter rendement van mijn organisatie? Anders dan de meeste vakbladen voor secretaresses. Als abonnee ontvang je maandelijks een nieuwsmagazine boordevol actueel nieuws, vergelijkende warenonderzoeken en praktische vakartikelen. Al deze informatie is kort en bondig, zeer concreet en zonder onnodig vakjargon. Dus geen wetenschappelijk bla-bla of oninteressante interviews maar informatie waar je in de dagelijkse praktijk direct jouw voordeel mee kan doen. Bovendien kunt je jouw vragen voorleggen aan een uitgebreid netwerk van professionals.

Office Rendement Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Office Rendement. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Office Rendement klantenservice