Power Unlimited abonnementen

Met een Power Unlimited proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. De autoriteit op het gebied van gamesbladen. De bevlogen redactie van dit magazine brengt al meer dan 20 jaar verslag uit over alles wat met games te maken heeft. Van de nieuwste games en hardware, tot de laatste evenementen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Power Unlimited cadeauabonnement onderaan.


€17,50 23,25
3 nummers Stopt automatisch
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
30% korting

€59,95 93,00
12 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Power Unlimited cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,25
3 nummers
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
30% korting

€59,95 93,00
12 nummers
35% korting

Laatste reviews

 • Mark
Interessante artikelen over games met een glimlach

PU gaat met z’n tijd mee en zorgt voor interessante artikelen over de gameswereld. En uiteraard de (soms wellicht wat flauwe) humor maakt het af. ;)

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Wilfred van W
Erg leuk om te lezen

Dit blad (Power Unlimited) is erg leuk om te lezen. Je hebt niet altijd door wat er in de game wereld speelt en zij maken reviews en aankondigingen kenbaar die je waarschijnlijk niet gewoon tegen zou komen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Eric
Te “manga” achtig

Ik ken het blad nog uit mijn jeugd, maar in deze vorm vind ik het minder flitsend dan vroeger. Te “manga” achtig.

Zwakke punten
 • Saaie uitvoering
 • Weinig verrassend
 • hans

PU is echt gewoon echt het coolste game blad wat er is dus neem gewoon en abonnement. groetjes hans

Over Power Unlimited

Het Power Unlimited tijdschrift is al meer dan 15 jaar hét magazine op het gebied van alles wat met games te maken heeft. Ben je gek van games, dan mag je dit populairste gamersmagazine niet missen!

Ieder nummer van dit tijdschrift staat vol gamerecensies en de laatste ontwikkelingen. Het is de perfecte mix van info en onzin, want u leest ook de keiharde roddels en oordelen over minder geslaagde games.

Heb je een abonnement op Power Unlimited? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Power Unlimited ook digitaal lezen. Om eerder gelezen edities nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Power Unlimited proefabonnementen

Wil je Power Unlimited eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Er is al een Power Unlimited proefabonnement voor €17,50.

Je kunt een abonnement op Power Unlimited ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een Power Unlimited cadeauabonnement vanaf €17,50.

Power Unlimited verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement.