Power Unlimited abonnementen

Met een Power Unlimited proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 35% korting op de winkelprijs. De autoriteit op het gebied van gamesbladen. De bevlogen redactie van dit magazine brengt al meer dan 20 jaar verslag uit over alles wat met games te maken heeft. Van de nieuwste games en hardware, tot de laatste evenementen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Power Unlimited cadeauabonnement onderaan.


€17,50 23,25
3 nummers Stopt automatisch
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
30% korting

€59,95 93,00
12 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Power Unlimited cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 23,25
3 nummers
25% korting

€32,95 46,50
6 nummers
30% korting

€59,95 93,00
12 nummers
35% korting

Laatste reviews

 • Mark
Interessante artikelen over games met een glimlach

PU gaat met z’n tijd mee en zorgt voor interessante artikelen over de gameswereld. En uiteraard de (soms wellicht wat flauwe) humor maakt het af. ;)

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Wilfred van W
Erg leuk om te lezen

Dit blad (Power Unlimited) is erg leuk om te lezen. Je hebt niet altijd door wat er in de game wereld speelt en zij maken reviews en aankondigingen kenbaar die je waarschijnlijk niet gewoon tegen zou komen.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Eric
Te “manga” achtig

Ik ken het blad nog uit mijn jeugd, maar in deze vorm vind ik het minder flitsend dan vroeger. Te “manga” achtig.

Zwakke punten
 • Saaie uitvoering
 • Weinig verrassend
 • hans

PU is echt gewoon echt het coolste game blad wat er is dus neem gewoon en abonnement. groetjes hans

Over Power Unlimited

Het Power Unlimited tijdschrift is al meer dan 15 jaar hét magazine op het gebied van alles wat met games te maken heeft. Ben je gek van games, dan mag je dit populairste gamersmagazine niet missen!

Ieder nummer van dit tijdschrift staat vol gamerecensies en de laatste ontwikkelingen. Het is de perfecte mix van info en onzin, want u leest ook de keiharde roddels en oordelen over minder geslaagde games.

Abonnees van Power Unlimited ontvangen alle edities op papier en digitaal. Power Unlimited heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie waar en wanneer je maar wil in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Power Unlimited proefabonnementen

Met een proefabonnement op Power Unlimited maak je voordelig kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 25% korting op de winkelprijs. Een Power Unlimited proefabonnement is er al voor €17,50.

Ken je iemand die Power Unlimited met genoegen zal lezen? Geef een Power Unlimited abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Power Unlimited cadeauabonnement vanaf €17,50.

Power Unlimited verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Power Unlimited abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 35% korting op de losse winkelprijs.