Quest Historie abonnementen

Met een Quest Historie proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar de nieuwste editie van dit leuke en leerzame geschiedenistijdschrift. Vol historische momenten, personen en gebeurtenissen, welke op een toegankelijke manier worden beschreven door de deskundige redactie. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest Historie cadeauabonnement onderaan.


€31,50 41,94
1 jaar (6 nrs.)
25% korting

€55,00 83,88
2 jaar (12 nrs.)
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Historie cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,96
8 maanden (4 nrs.)
11% korting

€50,00 62,91
18 maanden (9 nrs.)
21% korting

€75,00 104,85
30 maanden (15 nrs.)
28% korting

Laatste reviews

Over Quest Historie

Quest Historie staat bol van de geschiedenis. Gebracht met veel humor en hoogtepunten, is dit misschien wel het leukste geschiedenistijdschrift van Nederland. Quest Historie brengt historische onderwerpen tot leven, ook met duidelijke illustraties en (oude) foto’s.

De redactie gaat niet voor een droge opsomming van jaartallen en gebeurtenissen, maar probeert zich echt te verplaatsen in de tijd van toen. Bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe het is om met een ganzenveer te schrijven. Dit maakt van Quest Historie een uniek geschiedenis magazine voor alle leeftijden.

Quest Historie digitaal lezen

Met een Quest Historie abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Quest Historie digitaal lezen

Proefabonnement Quest Historie

Een Quest Historie proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit toegankelijke historisch tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

Quest Historie cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je iemand die geïnteresseerd is in geschiedenis? Geef een abonnement Quest Historie cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Quest Historie proefabonnement

  • Tweemaandelijks Quest Historie als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Korting in de webshop van Quest
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quest Historie Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest Historie. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest Historie klantenservice