Quest Psychologie abonnementen

Met een Quest Psychologie proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit psychologie magazine. In ieder nummer lees je over hoe wij denken, voelen en besluiten te handelen: altijd gebaseerd op wetenschappelijke onderzoek, toegankelijk geschreven en "100% zweefvrij". Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Quest Psychologie cadeauabonnement onderaan.


€52,99 83,88
2 jaar (12 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Psychologie cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,96
8 maanden (4 nrs.)
11% korting

€30,00 34,95
10 maanden (5 nrs.)
14% korting

€50,00 62,91
18 maanden (9 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

Over Quest Psychologie

Quest Psychologie verklaart hoe jijzelf en anderen denken en doen. Niet in droge of zweverige artikelen, maar in populair-wetenschappelijk behandeling van alledaagse vraagstukken.

Een abonnement of proefabonnement Quest Psychologie verzekert je elke 2 maanden van meer dan 100 pagina’s met psychologische onderwerpen als "Waarom is liegen is niet altijd slecht?", "Waarom is nee-zeggen zo moeilijk?", "Hoe en waarom is 'anders' zijn juist iets om te koesteren?" of "Waarom zou je een scheidingsfeest geven?".

Naast deze en andere vraagstukken, beantwoord de redactie van Quest Psychologie in ieder nummer lezersvragen. En tot slot ontvang je het laatste psychologie-nieuws en boekrecensies. Alles nuchter en met humor precies zoals je gewend bent van Quest.

Quest Psychologie digitaal lezen

Met een Quest Psychologie abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Quest Psychologie digitaal lezen

Proefabonnement Quest Psychologie

Een Quest Psychologie proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit toegankelijke psycholgie tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

Quest Psychologie cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend(in) verrassen? Geef een abonnement Quest Psychologie cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Quest Psychologie proefabonnement

  • Maandelijks Quest Psychologie als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Korting in de webshop van Quest
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quest Psychologie Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest Psychologie. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest Psychologie klantenservice